Elraboltak egy 2 éves kisfiút Szombathelyen! Ez a férfi vitte el a rendőrség információi szerint

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Elraboltak egy 2 éves kisfiút Szombathelyen! Ez a férfi vitte el a rendőrség információi szerint A Szombathelyi Rendőrkapitányság jelenleg rendelkezésre álló adatai szerint a 185 centis, vörös hajú, vörös szakállú férfi a gyermekkel együtt 2015. december 8-án 17 óra körüli időben Szombathelyről ismeretlen helyre távozott. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözést adott ki Patrick Royer 46 éves francia állampolgárságú férfi és Varró Leon Bálint 2 éves szombathelyi lakos megtalálása érdekében.

Friss információ - Nem a bölcsődéből vitte el az apa
Nem a bölcsődei csoportból és nem is az intézmény területéről vitte el francia édesapja a rendőrség által is keresett kétéves magyar kisfiút - mondta Pósfainé Sebestyén Bianka, a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény vezetője szerdán az MTI-nek.
Az intézményvezető hangsúlyozta: ennek tisztázása a szülők megnyugtatása miatt fontos, mert sokan megijedtek a hír hallatán és aggódnak a gyermekek biztonságáért.

Hozzáfűzte: a kisfiú valóban az egyik szombathelyi tagintézményükben bölcsődés. Kedd délután szokás szerint az édesanya jött a gyermekért, aki általában autóval vitte haza őt. Mivel aznap az utolsó távozók között voltak, a bölcsődei gondozó kikísérte az anyát és a gyereket, de nem tapasztalt semmi rendelleneset, tehát a híradásokban szereplő támadás távolabb történhetett.

Az MTI úgy értesült, hogy az apa szóváltás után bántalmazta az édesanyját, ezután vitte magával a gyermeket.


Elraboltak egy 2 éves kisfiút Szombathelyen! Ez a férfi vitte el a rendőrség információi szerint
Varró Leon Bálint

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 185 centis, vörös hajú, vörös szakállú férfi a gyermekkel együtt 2015. december 8-án 17 óra körüli időben Szombathelyről ismeretlen helyre távozott. A gyermek és a férfi - aki a feltételezések szerint az apja - megtalálásában a rendőrség a lakosság segítségét is kéri.

Elraboltak egy 2 éves kisfiút Szombathelyen! Ez a férfi vitte el a rendőrség információi szerint
Patrick Royer, a feltételezett elkövető

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyek jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Forrás, képek: Police.hu, MTI

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.12.09