Gyereknevelési hibák, CSED, Hogyan utazhatnak a babák a KRESZ szerint, Milyen egy igazán jó apuka - 2015 top cikkei

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Gyereknevelési hibák, CSED, Hogyan utazhatnak a babák a KRESZ szerint, Milyen egy igazán jó apuka - 2015 top cikkei Az év minden napján igyekszünk a szülők számára hasznos tanácsokkal és hírekkel szolgálni. Így év végén visszatekintve, megmutatjuk, hogy mik voltak azok a témák, amik leginkább érdekelték a kisgyermekes szülőket. Melyek voltak a 2015-ös év legkedveltebb cikkei? Év végi összeállításunkból megtudhatod! Év végén, egy olyan összeállítást készítettünk, melyből kiderül, milyen témák voltak a leginkább fontosak és érdekesek a szülők számára a 2015-ös évben. Ha lemaradtál a legnépszerűbb cikkeink valamelyikéről, most pótolhatod!

A 2015-ös év legolvasottabb cikkei



Az 5 legsúlyosabb gyermeknevelési hiba, amit egyre több szülő elkövet »
Vajon jót tesz-e gyermekeinknek a ma oly divatos szabadelvű gyermeknevelés? Miért nem mernek a mai szülők szigorúak lenni? 5 hiba, amit a mai modern szülők elkövetnek. Külföldi és hazai szakember véleménye a modern kori gyermeknevelésről és azok buktatóiról.

Csecsemőgondozás díj, azaz CSED - 2015. január 1-től ez váltotta fel a Tgyást »
Ki jogosult a csecsemőgondozási díjra? Mennyi időre jár? Hogyan számítják ki a CSED összegét? Hogyan kell a kérelmet benyújtani és intézni a folyósítást? Hivatalos OEP–tájékoztatás.

Gyereknevelési hibák, CSED, Hogyan utazhatnak a babák a KRESZ szerint, Milyen egy igazán jó apuka - 2015 top cikkei
Fotó: Pixabay.com

A legnagyobb nevelési hiba, amit hiszti, vagy rosszalkodás esetén elkövetünk »
"Észre sem vesszük, hogy elfelejtettük gyermekünket megdicsérni, megjutalmazni. De ők észreveszik! Semmi másra nem vágynak csak a figyelmünkre. A gyermeknevelésben a jutalmazásnak sokkal nagyobb ereje van, mint a büntetésnek." Az őszinte gyermeki gondolatokat feltáró versről gyermekpszichológus szakértőnket kérdeztük.

Hogyan utazhatnak a babák és a gyerekek az autóban a KRESZ szabályai szerint? »
Hogyan szabad szállítani az autóban a babákat és a gyerekeket a KRESZ előírása szerint? Mikortól ülhetnek az első ülésre a gyerekek? Miért nem utazhat az anyukára kötve kenguruban a kisbaba? Ha bizonytalan vagy a válaszokban, akkor cikkünkből tájékozódhatsz, hogy biztosan elkerüld a rendőri bírságot.

Milyen egy igazán jó apuka? - Egy édesapa üzenete a férfitársainak »
"Talán ideje lenni az iskolában oktatni az apává válást, mert valamilyen oknál fogva rengeteg ősbutaság rögződött a férfiak fejében ezzel kapcsolatban" - írja a felelősségtudó apuka, miközben szétoszlatja a tévhiteket az apasággal kapcsolatban, és elmélyültebb baba-papa kapcsolatra bátorítja a többi igazi férfitársát.

Fotó: Pixabay.com

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.12.30