Újévi baba 2016 - Kisfiú az első vidéki, kislány az első budapesti baba

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Újévi baba 2016 - Kisfiú az első vidéki, kislány az első budapesti baba Noel baba fiatal édesanyja nem számított rá, hogy az ő kisbabája lesz az ország legelső újszülöttje 2016-ban, ugyanis a kismamát 9 nappal korábbra írták ki szülni. Az első fővárosi születésű baba a Flóra nevet kapta. Babák-mamák mind jól vannak. Noel baba fiatal édesanyja nem számított rá, hogy az ő kisbabája lesz az ország legelső újszülöttje 2016-ban, ugyanis a kismamát 9 nappal korábbra írták ki szülni. Az első fővárosi születésű baba a Flóra nevet kapta. Babák-mamák mind jól vannak.

Újévi baba 2016 - Kisfiú az első vidéki, kislány az első budapesti baba
Győr, 2016. január 1. Novák Előd, a Jobbik alelnöke, az Országgyűlés népesedéspolitikai albizottságának elnöke köszönti az új év első újszülöttjét, Németh Noelt és édesanyját, Némethné Stuiber Diánát a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt


Noel baba 2016 első perceiben született Győrben
Éjfél után 18 perccel született az új év első babája vidéken, Győr-Moson-Sopron megyében. Németh Noel a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban jött világra - közölte az egészségügyi intézmény pénteken az MTI-vel.

A kórház tájékoztatása szerint a kisfiú 3480 gramm és 53 centiméter. Noel természetes úton született, és a győri szülők első gyermeke.
A 24 éves édesanya, Diána nem számított arra, hogy 2016 első perceiben hozza világra gyermekét, hiszen december 23-ra írták ki szülésre, a kórházba szerdán ment be. Az országban is elsőként született kisfiú és édesanyja egyaránt jól vannak.

Flóra baba a budapesti SOTE II.-n született 0 óra 35 perckor
A fővárosban - az állami fenntartású intézményeket tekintve - egy kislány lett az új év első babája, aki a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján jött világra - közölte az intézmény pénteken reggel az MTI-t.

Tájékoztatásuk szerint a kislány 0 óra 35 perckor született, és a Flóra nevet kapta. Természetes úton jött világra 3300 grammos súllyal és 54 centiméterrel.
Flóra a család első gyermeke. Az újszülött és az édesanyja is jól vannak - mondták az intézmény szülőszobáján.

Forrás: MTI / 2016. január 1.
Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.01.01