Eltűnt egy édesanya és két gyermeke Mezőkövesden - A rendőrség a lakosság segítségét kéri

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Eltűnt egy édesanya és két gyermeke Mezőkövesden - A rendőrség a lakosság segítségét kéri A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság keresést indított egy anya és két gyermeke - a 27 éves Nagy Mária, valamint fia, a 4 éves Galamb Csaba Rikárdó és a 7 éves Galamb Mercédesz Enikő - eltűnése miatt. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság keresést indított egy anya és két gyermeke - a 27 éves Nagy Mária, valamint fia, a 4 éves Galamb Csaba Rikárdó és a 7 éves Galamb Mercédesz Enikő - eltűnése miatt.
 
A keresett személyek 2016. január 9-én 12 óra körüli időben távoztak mezőkövesdi lakhelyükről, és azóta életjelet nem adtak magukról. A felkutatásukra eddig tett intézkedések nem vezettek eredményre. A police.hu-n a rendőrség részletes leírást adott az eltűnt személyek külsejéről.

Eltűnt egy édesanya és két gyermeke Mezőkövesden - A rendőrség a lakosság segítségét kéri
Rikárdó és Enikő fotója
 
Nagy Mária körülbelül 170 centiméter magas, 50 kilogramm testsúlyú, vékony testalkatú, szeme barnás színű, a haja színe fekete. Különös ismertetőjele, hogy vékonyan szedett szemöldöke van és fogazata hiányos.
Ruházata: barna színű tigris mintás hosszított, prémes, velúr kabát, fekete szoknya, fehér melegítő felső.
 
Galamb Csaba Rikárdó körülbelül 90 centiméter magas, 20-25 kilogramm testsúlyú, vékony testalkatú, haja rövid és szőkésbarna színű.
Ruházata: fekete bakancs, szürke színű nadrág, fekete bőrkabát, fülre húzható kötött sapka.
 
Galamb Mercédesz Enikő körülbelül 125 centiméter magas, testalkata kissé telt, körülbelül 32 kilogramm testsúlyú, hosszú, fekete színű haja van, szeme színe kékeszöld árnyalatú.
Ruházata: fekete-piros színű, kötött pulóver, barna színű téli kabát, fekete színű nadrág, virágmintás hótaposó.
 
Nagy Mária az eltűnésükkor kék színű sport babakocsit vitt magával, amivel kisebb gyermekét szállította.
 
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság (3400 Mezőkövesd, Egri út 2. szám) kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyekkel kapcsolatban, hivatali munkaidőben hívja a 49/505-440-es telefonszámot.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13).

Forrás: police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.01.11