Videó: Egymás kezét fogják a koraszülött iker babák

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Videó: Egymás kezét fogják a koraszülött iker babák Állítólag kevés olyan szoros lelki kapocs van, mint amilyen az ikrek között alakul ki - ami végtére is, érthető, hiszen 9 hónapig egymás szoros közelségében vannak az anyukájuk pocakjában. Bár a szóban forgó kis ikerpár nem töltött ennyi időt egymás mellett, mégis láthatóan alig akarnak elszakadni egymástól. Állítólag kevés olyan szoros lelki kapocs van, mint amilyen az ikrek között alakul ki - ami végtére is, érthető, hiszen 9 hónapig egymás szoros közelségében vannak az anyukájuk pocakjában. Bár a szóban forgó kis ikerpár nem töltött ennyi időt egymás mellett, mégis láthatóan alig akarnak elszakadni egymástól.

A fél világot bejárta már egy ausztrál pár aranyos videója, melyben az apuka, Glen Ruthford látható, mellkasán két kis ikerbabájával. A kicsik a hírek szerint 28 hétre születtek meg 2016 januárjában, és mindössze egy kilót nyomtak a világra jövetelükkor, de nem ez teszi a videót meghatóvá. A két kisbaba ugyanis úgy nyugszik az édesapa mellkasán, hogy közben egymás apró kis kezét szorongatják.

Videó: Egymás kezét fogják a koraszülött iker babák

- Amikor megtudtam, hogy a koraszülés sincs kizárva, őrült módjára próbáltam keresni a választ az interneten arra a kérdésre, mennyi esélye van a koraszülött babáknak. Ezennel minden szülőnek üzenném, aki hasonlókon megy át, hogy manapság már minden lehetséges és ne aggódjanak, jól lesz a babájuk - írta a Facebookon az édesanya, Anthea Jackson-Ruthford.

A kicsikről azóta is több fotót és videót osztottak meg, és tényleg úgy tűnik, mintha el sem akarnák engedni egymás kezét.

Ikerbabák fogják egymás kezét - Nézd meg a videót te is!



Forrás: Buzzfeed

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.01.21