Országút mellett segítettek világra egy kisbabát a bonyhádi mentősök - Nézd, milyen tündéri a kislány!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Országút mellett segítettek világra egy kisbabát a bonyhádi mentősök - Nézd, milyen tündéri a kislány! Az ember megtervezheti ugyan lépésről lépésre a szülés menetét, de bizony nem egyszer előfordul, hogy az élet felülírja a nagy tervezést és rögtönözni kell. Valami ilyesmi történt a minap, amikor is egy kisbabát az országút mellett kellett világra segítenie a mentősöknek. Az ember megtervezheti ugyan lépésről lépésre a szülés menetét, de bizony nem egyszer előfordul, hogy az élet felülírja a nagy tervezést és rögtönözni kell. Valami ilyesmi történt a minap, amikor is egy kisbabát az országút mellett kellett világra segítenie a mentősöknek.

Országút mellett segítettek világra egy kisbabát a bonyhádi mentősök - Nézd, milyen tündéri a kislány!

A történetet az édesapa, Varga Csaba osztotta meg a Facebookon, egyúttal arra kér minden olvasót, hogy egy megosztással segítsék megtalálni a szülésben segédkező mentősöket.

"Kedves ismerőseink és kedves mindenki! Egy megosztásotokkal kérnélek benneteket, hogy eljusson köszönetünk 2016. február 26-án 9.20-kor született Varga Klarissza kislányunk a Bonyhádi Mentősök gyors precíz segítőkész helytálló munkájukért! Feleségem és én hálás köszönetemet fejezzem ki Ede Rézműves mentőápoló és a mentőautó sofőrje, és a Sürgősségi Esetkocsi két férfi részére a 6-számú főúton Széptölgyesnél levezetett nagyon gyors szülésnél, amiben őket autómmal utolérve volt alkalmam a kislányom köldökzsinórját elvágni és a mentősökkel néhány fotóval megörökíteni a legszebb pillanatot! A Bonyhádi mentőautók első babája! :) Szívből köszönjük a segítséget nekik! :)"

Fotók: Facebook/Varga Csaba

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.03.01