Fotók! Így változott meg a 21 éves anyuka teste a szülés után - Szerinte semmi szégyellnivaló nincs benne

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Fotók! Így változott meg a 21 éves anyuka teste a szülés után - Szerinte semmi szégyellnivaló nincs benne Milliókat inspirál az a fiatal ausztrál anyuka, aki nem csinál problémát a szülés után megváltozott testéből. Mint mondja, az Instagram tele van csinos bikinimodellekkel, pedig az anyukáknak ugyanúgy nem kellene szégyenkezniük az anyutestük miatt. Milliókat inspirál az a fiatal ausztrál anyuka, aki nem csinál problémát a szülés után megváltozott testéből. Mint mondja, az Instagram tele van csinos bikinimodellekkel, pedig az anyukáknak ugyanúgy nem kellene szégyenkezniük az anyutestük miatt.

Haddas Ancliffe nem mindennapi nő - bár még csak 21 éves, de boldog házasságban él és egy kisfiú büszke anyukája. Ráadásul az sem zavarja, hogy a teste a szülés után megváltozott: a hasán redőzik a bőr, és bikiniben egyértelműen látszanak rajta a várandósság nem múló nyomai.

Haddas azonban nem kesereg, éppen ellenkezőleg: az Instagram fiókja tele van aranyosabbnál aranyosabb posztokkal róla és kis családjáról, és a házassággal, anyasággal, a testével kapcsolatos gondolatait is szívesen megosztja a követőivel.

Fotók! Így változott meg a 21 éves anyuka teste a szülés után - Szerinte semmi szégyellnivaló nincs benne

Nemrégiben azzal keltett feltűnést, hogy a testvére esküvőjén megszoptatta a fiát, és a képet is kiposztolta - korábban pedig közelről mutatta meg ráncos pocakját is.

- Fiatal lányok bikinis fotóival tele van az Instagram. A szexis, szinte meztelen, provokáló képeket nagy figyelem övezi, azok a nők pedig, akik nem éppen úgy néznek ki, mint a bombázók a fotókon, úgy érzik, nem elég jók. Hát tessék, akkor itt van most egy másképpen provokatív kép. Egy kép, amin az látható, hogy a bőröm ráncos, megereszkedett, lóg - de ennek ellenére mégiscsak vonzó a látvány. Ne higgye azt senki, hogy nem nézhet ki szexin bikiniben csak azért, mert szült egy-két gyereket - csak éppen ez másféleképpen szexi. Ha a tested már nem olyan, mint a bikinimodelleké, hanem anyuka tested lett, legyél büszke rá! Csakazértis vedd fel a bikinit, akár egy hasláncot is felrakhatsz, pózolj dögösen a medence mellett és gondolj arra, hogy a gyermekednek te vagy a világon a legszebb... Úgyis csak ez számít igazán! - írta a fotóhoz.

Fotók! Így változott meg a 21 éves anyuka teste a szülés után - Szerinte semmi szégyellnivaló nincs benne

A fiatal anyuka egyébként 14 éves volt, amikor járni kezdett a nála egy évvel idősebb Oliverrel - mint a Wholehearted Honey elnevezésű blogjában kifejti, az első randi előtt párja egy listát készített a pro és kontrákról. Ám, mint kiderült, csak az került a kontra-mezőbe, hogy milyen rossz lesz, ha majd egyszer szakítanak. Haddas azonban erre csak annyit vágott rá: Ki mondta, hogy feltétlenül szakítanunk kell?

Azóta is együtt vannak, és bár Haddas bevallása szerint sokan nem hittek abban, hogy ilyen fiatalon megtalálták egymásban az igaz szerelmet, ő biztos a párkapcsolatában.

- Nem hiszem, hogy a szerelem képessége függ attól, hogy mennyi tapasztalatod volt előtte a párkapcsolatok terén. Szentül hiszem, hogy lehetsz 15 vagy akár 50 éves is, ha teljes szívedből szeretsz valakit, akkor a kapcsolatotok olyan szilárddá és erőssé tud növekedni, mint egy tölgy.

Forrás, fotók: Instagram/dahs, www.wholeheartedhoney.blogspot.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.03.02