Megható videó: amikor még a szülők is meglepődnek a gyerekek őszinteségén - Te mit válaszoltál volna a feltett kérdésre?

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Megható videó: amikor még a szülők is meglepődnek a gyerekek őszinteségén - Te mit válaszoltál volna a feltett kérdésre? Megható videó készült fiatal szülőkkel és viszonylag kisebb gyerekekkel, amiért most nagyon odavan a Facebook közönsége! A riporter mindkét csoportnak ugyanazt a kérdést tette fel - szó se róla, nagyon eltérő válaszok születtek. Sírós-pityogós anyukák, papírzsebkendőket előkészíteni, ugyanis lélekmelengető képsorok következnek... Megható rövidke videóösszeállítás kering a Facebookon, amelyben azt az egyszerűnek tűnő kérdést teszi fel a riporter az ausztrál szülőknek, hogy: ha elmehetnének egyszer vacsorázni akárkivel - legyen az élő személy vagy egy nagy történelmi személyiség -, akkor ki lenne az?

A fiatal szülők felvillanyozottan válaszolnak: Kylie Minogue, Kim Kardashian, Marilyn Monroe, Justin Bieber... - csupa hírességek és sztárok neveit említik.
A gyerekeknek is felteszi ugyanezt a kérdést, akik a lehető legtermészetesebb módon sorra, mindig csak ugyanazt felelik - ezen aztán még maguk a szülők is elcsodálkoznak...

A videót még azok is bátran megnézhetik, akik nem vagy csak egy egész keveset tudnak angolul, mert ha még mindig nem találtátok volna ki a csattanót, a megható képsorokból azonnal rájöttök!



Angolul nem tudók kedvéért azért eláruljuk: természetesen a gyerekek sorra azt válaszolják, hogy "anyával és apával", illetve "a családdal".

A videó egyébként egy ausztrál ételforgalmazó cég reklámja, azzal az üzenettel, hogy mennyire fontos a közös étkezés a családdal - ám a gyerekek feltehetően a világ minden táján hasonlót válaszolnának. Kérdezd csak meg te is a gyermekedet - lehet, hogy te is meghatódsz a válaszán!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.03.09