Kirándulni indult a család a 7 hónapos kisbabájukkal egy népszerű magyar túrahelyen - Úgy eltévedtek, hogy rendőrök mentették ki őket

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kirándulni indult a család a 7 hónapos kisbabájukkal egy népszerű magyar túrahelyen - Úgy eltévedtek, hogy rendőrök mentették ki őket Bár az időjárás nem kedvezett március 15-én, jócskán akadtak, akik a rossz idő ellenére kirándulni indultak a családdal. Sajnos volt eset, amikor a rendőrség segítségére is rászorultak azok, akik ismeretlen terepen indultak neki a természetnek. Bár az időjárás nem kedvezett március 15-én, jócskán akadtak, akik a rossz idő ellenére kirándulni indultak a családdal. Sajnos volt eset, amikor a rendőrség segítségére is rászorultak azok, akik ismeretlen terepen indultak neki a természetnek.

Mint történt az Vágáshuta mellett, ahol a rendőrök segítettek ki egy családot az erdőből. Vágáshután áthalad Országos Kék Túra útvonala, de ezen kívül is egyre látogatottabb turisztikai célpont ez a különleges fekvésű hely. Ma már több erdei pihenőhely, szalonnasütő és tanösvény nyújt változatos programlehetőséget az idelátogató kirándulóknak a falu határában. Ám még így is előfordulhat, hogy az ember eltéved a sűrű erdőben.

Mint a Police.hu weboldalán olvasható, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitánysághoz 2016. március 15-én 15:15 perckor érkezett bejelentés, amely szerint a Zempléni-hegységben lévő Vágáshuta település környékén lévő erdőben egy négytagú kiránduló család - köztük egy hét hónapos gyermekkel - eltévedt.

Kirándulni indult a család a 7 hónapos kisbabájukkal egy népszerű magyar túrahelyen - Úgy eltévedtek, hogy rendőrök mentették ki őket

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei - Takács Péter r. főtörzszászlós és Bacsó Attila r. zászlós - telefonon keresztül fel tudták venni a kapcsolatot a család egyik tagjával, aki leírta a környéket, ahol tartózkodtak, illetve ahol a túrázásuk során jártak.

A rendőrök végül - köszönhetően kiváló helyismeretüknek - fél órán belül megtalálták az eltévedt családot a borús, esős időben, még sötétedés előtt és épségben a szálláshelyükre szállították őket.

Forrás: Police.hu, Wikipédia
Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.03.16