Országos Rongyimentő Szolgálat - Ha elveszett, elhasználódott gyermeked kedvenc rongyija, plüssállata

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Országos Rongyimentő Szolgálat - Ha elveszett, elhasználódott gyermeked kedvenc rongyija, plüssállata Kisbabás és kisgyerekes szülők figyelmébe ajánljuk ezt a nagyon ötletes és pozitív kezdeményezést, ami nem olyan régóta vetette meg a lábát a Facebookon. Rövid idő alatt több mint 3000 szülő praktikus fóruma lett ez, ahol egy hasznos cél érdekében fognak össze egymással édesanyák, édesapák és nagyszülők. Nagyon ötletes civil kezdeményezés indult a Facebookon, ami nem csak hogy jópofa és mosolyfakasztó, de kisgyerekes szülők számára kifejezetten hasznos! A nevük: Országos Rongyimentő Szolgálat.

A rongyimentők küldetése nem más, mint: "Az elveszett rongyik mentésére specializálódott információs kutató szolgálat" működtetése.

Országos Rongyimentő Szolgálat - Ha elveszett, elhasználódott gyermeked kedvenc rongyija, plüssállata

Melyik szülővel ne fordult volna már valaha elő, hogy a kisgyereke kedvenc rongyija, alvótárgya, kedvenc játéka valahol elveszett, és hiába tette volna érte tűvé a szülő az egész világot, sajnos már sehol nem lehetett beszerezni... Nos, pont erre a célra jött létre ez a önkéntes, főként szülőkből és nagyszülőkből álló közösségi fórum.

"Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a képen látható egereket keressük, melyek egy ágy feletti forgó részei. Ezt választotta ki a kisfiam magának rágòkának ezzel alszik el, ettől nyugszik meg. Sajnos a 2 év alatt eltünt belőle és mára csak egy maradt, ami nem elég... A boltokban, neten, ebay-n nem találtunk, így itt pròbálnék szerencsét, hátha valakinek van. Előre is köszönöm!" - ilyen és ehhez hasonló üzeneteket váltanak itt egymással a szülők.

Minden elismerésünk a kezdeményezésért és a névválasztásért az ötletgazdáknak! Reméljük, hogy a rongyimentők segítségével minél több pótolhatatlannak hitt tárgy cserél gazdát, és minél több baba és kisgyerek talál vigaszt bánatára.

Szeretnéd tudni, hogy miért ragaszkodnak a gyerekek annyira a vigasztrágyakhoz? Olvasd el korábbi cikkünket a témában »

Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.04.11