Ez történik, ha egy apuka egyedül marad otthon a másfél éves kisfiával - Nézd meg a videót!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ez történik, ha egy apuka egyedül marad otthon a másfél éves kisfiával - Nézd meg a videót! A fiatal apuka elhatározta, hogy amíg az anyuka a munkahelyen dolgozik, videóra veszi egy átlagos napjukat a rá bízott babával. Amikor összevágta a videót, és azt megmutatta a nejének, az anyukának úgy leesett az álla, hogy azt fel is töltötte azonnal a YouTube-ra. A képsorokra azóta 25 millióan voltak kíváncsiak... A fiatal apuka elhatározta, hogy amíg az anyuka a munkahelyén dolgozik, videóra veszi egy átlagos napjukat a rá bízott babával. Amikor összevágta a videót, és azt megmutatta a nejének, az anyukának úgy leesett az álla, hogy azt fel is töltötte azonnal a YouTube-ra - a képsorokra azóta 25 millióan voltak kíváncsiak...

Ilyen is lehet, ha egy apuka gondjaira van bízva a baba
A középosztálybeli fiatal pár az anyuka új állása miatt kötlözött Kansas-be. A szabadúszó apuka elhatározta, hogy felveszi a kisfiúkkal töltött egy napjukat videóra, és megmutatja az anyukának, hogy hogyan is telik az idő a másfél év körüli babájukkal.
A felvétel elkészültével az apuka összevágta a videót, felgyorsította a képsorokat, és zenei aláfestést tett alá - majd meglepte vele fiatal feleségét.

Az anyuka annyira el volt ragadtatva a videón látottaktól, hogy nem bírta ki, és azonnal feltöltötte a YouTube-ra. Nézd meg te is!


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.04.12