Halott csecsemőt találtak egy kiskőrösi házban, az édesanya is életét vesztette

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Halott csecsemőt találtak egy kiskőrösi házban, az édesanya is életét vesztette Egész Kiskőrös erről a felfoghatatlan tragédiáról beszél, arról, hogy hogyan volt képes a 35 éves nő megölni csecsemőjét, és elrejteni a mosógépbe, miután világra hozta... Nejlonzsákba csomagolt halott csecsemőt találtak a rendőrök Kiskőrösön a csütörtökre virradó éjjel, a gyermek anyja a kórházban meghalt - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Az anya a szülés utáni komplikációk miatt meghalt
Hürkecz Zoltán elmondta: a mentőszolgálat munkatársai szerdán, éjfél körül értesítették a rendőrséget, miután egy kiskőrösi házban elláttak, majd kórházba vittek egy nőt, aki néhány órával korábban szülhetett. A rendőrök és a mentők később a fürdőszobában találták meg a halott újszülöttet, nejlonzsákba csomagolva. A rendőrség az ügyben emberölés miatt indított nyomozást.

Az anya a szülés utáni komplikációk miatt a gyors ellátás ellenére a kórházban meghalt. Halála ügyében közigazgatási hatósági eljárást indítottak - adta hírül az MTI.

A nő egy 14 éves nagylányt hagyott maga után
A baon.hu értesülései szerint a 35 éves nő mindenki előtt titkolta terhességét, sem a szomszédok sem a saját családja nem tudott róla, hogy várandós. Az ismerősei mosolygós, kedves és dolgos asszonynak ismerték - ezért is áll mindenki értetlenül a tragédia előtt.

A portál úgy tudja, hogy egyedül nevelte 14 éves lányát, akit a világon mindenkinél jobban imádott. Ez a nagylány hívta ki a mentőket az anyukájához, aki addigra már nagyon rosszul volt. Ekkor derült fény arra, hogy a nő néhány órával korábban szült. A rendőrség egyelőre még vizsgálja, hogy a csecsemő élve vagy holtan jött-e a világra. További részletek, szomszédok nyilatkozatai a baon.hu portálon.

Forrás: MTI 2016. június 2. és police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.06.03