Eltűnt egy 11 éves kisfiú Budapesten! A játszótérre indult, azóta nem tudni, hol van

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Eltűnt egy 11 éves kisfiú Budapesten! A játszótérre indult, azóta nem tudni, hol van A kisfiú 2016. július 4-én 15 óra körül elindult otthonából egy közeli játszótérre, estére azonban nem érkezett haza. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság jelenleg eljárást folytat a 11 éves budapesti Lakatos Barnabás József eltűnése miatt. A fiú 2016. július 4-én 15 óra körül elindult 8. kerületi otthonából feltehetően a Kálvária téri vagy a Losonci téri játszótérre, estére azonban nem érkezett haza.

A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért kérik a lakosság segítségét is a gyermek megtalálásában.

Hogyan néz ki a kisfiú?
Barnabás körülbelül 145 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja sötét barna, két oldalt felnyírt. Szeme színe barna. Mozgására jellemző, hogy járása olyan, mintha mindig lábujjhegyen járna. Rendszeresen gyógyszert szed.

Eltűnésekor kék farmernadrágot, citromsárga pólót és kék vászoncipőt viselt.

Jelenleg az alábbi kép áll rendelkezésre róla:

Eltűnt egy 11 éves kisfiú Budapesten! A játszótérre indult, azóta nem tudni, hol van

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyével, vagy eltűnése körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu
Fotó: police.hu, pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.07.05