Húsdarálóba szorult egy kétéves kisgyermek keze Csemőn

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Húsdarálóba szorult egy kétéves kisgyermek keze Csemőn 2016. július 13-án, szerdán kora reggel futott be a segélyhívás, hogy egy kétéves kisgyermek keze beszorult egy darálóba. A csemői gyermekbalesetet azóta a rendőrség is vizsgálja. A rendőrség is vizsgálja a Pest megyei Csemőn 2016. július 13-án, szerda reggel történt balesetet, amelyben egy kétéves gyermeknek nagyméretű elektromos húsdarálóba szorult a keze - közölte a megyei rendőrség szóvivője az MTI-vel.

A kisgyermek keze beszorult a darálóba
Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a Ceglédi Rendőrkapitányság testi sértés miatt indított eljárást. A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit - tette hozzá.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek azt mondta: kora reggel érkezett a segélyhívás, hogy egy gyermek keze beszorult egy darálóba. A tűzoltók segítségével sikerült a gyermek kezét kiszabadítani. A gyermek súlyos, roncsolásos kézsérülést szenvedett, ezért már a helyszínen infúziót, fájdalomcsillapítót, oxigént kapott, majd a budapesti gyermeksebészetre vitték.

A kisgyermek szétroncsolódott kezét 3-4 órán keresztül műtötték
Nagy Anikó, a Heim Pál Gyermekkórház főigazgatója az RTL Klub esti Híradójában azt mondta: a gyermek bal kezét, amelynek ujjait csaknem teljesen levágta a húsdaráló, 3-4 órán keresztül műtötték. Az orvosok most arra várnak, hogy beinduljon a keringés a gyermek kezében.

Felismered az agyrázkódás jeleit? Tudod, hogy mit kell tenni, ha üvegszilánk került a szembe, leforrázta magát a kisgyermek, magas a láza, vagy ha valaki hirtelen elájult melletted? Ismered az újraélesztés kétféle módszerét? Teszteld magad, és tudd meg, hogy mi a helyes teendő vészhelyzetben! »»


Forrás: MTI / 2016. július 13.
Fotó: wikihow.com

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.07.14