Előzetesbe került a 2 éves megerőszakolt kislány anyja és nevelőapja

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Előzetesbe került a 2 éves megerőszakolt kislány anyja és nevelőapja A rendőrség előállította és kihallgatta annak a kétéves kisgyermeknek az anyját és nevelőapját, akin nemrégiben szexuális erőszakot követtek el, majd egy 6. kerületi gyermekotthonba vittek. A brutális gyermekbántalmazási esetről újabb részletek derültek ki. A fiatal pár már őrizetben van. A BRFK munkatársai 2016. július 15-én a délelőtti órákban elfogták, előállították, majd kihallgatták azt a fiatal párt, akiket meggyanúsítottak a megerőszakolt kétéves kislány ügyében. A rendőrség az anya és a nevelőapa őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tesz előzetes letartóztatásuk indítványozására - tájékoztat 2016. július 15-én, pénteken az mti.hu.

A rendőrség kihallgatta a nevelőapát és az anyát
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya nyomozást folytat J. Szilvia 21 éves budapesti lakos ellen kiskorú veszélyeztetése bűntett, valamint személyi szabadság megsértése bűntett miatt. Élettársa, H. László 18 éves budapesti lakos ellen pedig kiskorú veszélyeztetése bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, valamint védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntett miatt - írja közleményében a police.hu.

A pár korábban is elhanyagolta, bántalmazta, bezárta a gyerekeket
Egy budapesti gyermekotthon munkatársaitól 2016. június 22-én érkezett bejelentés egy hozzájuk érkezett testvérpárral kapcsolatban a kisgyerekek sérülései miatt – bűncselekmény gyanúja merült fel.
A gyanú szerint a két gyermek édesanyja, valamint nevelőapja szülői kötelezettségüket rendszeresen megszegték azzal, hogy a nevelésüket, ellátásukat súlyosan elhanyagolták. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a pár a két- és a három és féléves gyermeket rendszeresen bezárta a lakás különböző helyiségeibe, valamint H. László több alkalommal tettleg bántalmazta is őket - áll a rendőrség hivatalos közleményében.

A nevelőapa hozzátartozói a kétéves gyermek anyját okolják
A Blikk úgy tudja, hogy H. Lászlót a rokonok és a barátok várták a Fő utcai bíróság előtt, és még akkor is abban reménykedtek, hogy szabadon engedik a férfit. A fiatalember édesanyja úgy gondolja, hogy J. Szilvia, a kétgyermekes édesanya keverte bajba a fát, mert ő volt az, aki folyton bezárta a kisgyerekeket a wc-be, illetve a lakás különböző pontjaira, és a gyerekeket bántalmazta.  

Az anyát egyáltalán nem érdekelte, hogy megerőszakolták a kétéves gyermekét
A Blikk értesülései szerint június 22-én a nevelőapa vigyázott a kicsire, amikor a lakásban egy eddig ismeretlen személy megerőszakolta a kétéves kislányt. A gyerek sérüléseit az édesanyja ugyan észrevette, de nem foglalkozott velük. A kislányt még aznap bevitte a Kmetty Utcai Gyermekotthonba, ahol segítséget nem kért, csak az esti fürdetésnél vették észre a sérüléseket. A különös egyébként az, hogy bár a sérülések alapján egyértelmű, hogy a kislányt meg is erőszakolták – valószínűleg valamilyen eszközzel –, szexuális erőszak miatt továbbra sem indult eljárás senki ellen.

Mint azt a korábbi cikkünkben leírtuk, a kétéves kislány életéért egész éjjel küzdöttek az orvosok, és a sok fizikai és lelki sérülés mellett a kislány méhét ki is el kellett távolítani.

Forrás: mti, police.hu, blikk.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.07.18