A kórházban elcserélték a babákat! Három és fél évesen kerültek vissza valódi szüleikhez

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A kórházban elcserélték a babákat! Három és fél évesen kerültek vissza valódi szüleikhez Figyelmetlenségből cseréltek el a kórházban két babát még 2013-ban, akik évekig éltek az idegen szülőknél. Végül az egyikük nagypapájának ébersége világított rá a véletlen csecsemőcserére... A nem mindennapi eset további részleteit cikkünkben olvashatod. Három és fél évesen végre visszakerült vérszerinti szüleihez két vietnami kislány, akit születésekor cseréltek el a déli Binh Phuoc tartomány egy kórházában.

A nagypapa derített fényt a rejtélyre egy véletlen során
A kislányok 2013. január 10-én születtek, mindketten háromkilósan, és figyelmetlenségből cserélték fel őket. A gyermekcserére úgy derült fény, hogy az egyik kislány nagyapja egy másik faluba látogatott, és ott felfigyelt egy gyermekre, aki kiköpött mása volt saját lányának. A két család ezután DNS-vizsgálatokat végeztetett, amelyek igazolták gyanújukat.

A kórházban elcserélték a babákat! Három és fél évesen kerültek vissza valódi szüleikhez
A nagy találkozás anyák és vér szerinti kislányuk között július 25-én, hétfőn történt meg

Az egyikük apukája mindvégig gyanakodott
A Binh Long városi kórház elismerte hibáját, bocsánatot kért, és 20 millió dong (255 ezer forint) fájdalomdíj megfizetését, valamint a DNS-vizsgálatok költségének megtérítését ajánlotta fel a családoknak, amelyek azonban elutasították a túl alacsonynak talált összeget, és perre készülnek.

Az egyik apa elárulta, hogy az elmúlt években mindvégig kételkedett felesége házastársi hűségében, mert a gyermek, akivel hazatértek a kórházból, egyáltalán nem hasonlított egyikük családjára sem.

Forrás: MTI 2016. július 26.
Fotó: thanhniennews.com

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.07.27