Összeverte gyermekeit egy debreceni édesanya, mert nem találta a kulcsait

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Összeverte gyermekeit egy debreceni édesanya, mert nem találta a kulcsait Brutálisan összeverte gyermekeit egy debreceni édesanya, miután nem találta a kulcsait, és azt gondolta, a gyerekei dugták el őket valahova. A borzalmas esetről a feldúlt édesapa számolt be a Facebookon, aki megvert kisfiának a fotóját is kiposztolta a közösségi oldalra. Brutálisan összeverte gyermekeit egy debreceni édesanya, miután nem találta a kulcsait, és azt gondolta, a gyerekei dugták el őket valahova. A borzalmas esetről a feldúlt édesapa számolt be a Facebookon, aki megvert kisfiának a fotóját is kiposztolta a közösségi oldalra, számolt be a Blikk.

A lap szerint nem ez volt az első eset, hogy az anyukánál elszakadt a cérna és dühét a gyermekein vezette le. A nőt végül a rendőrök vitték el, ellene eljárást indítottak, augusztus végéig biztosan nem mehet a gyermekei közelébe.

Összeverte gyermekeit egy debreceni édesanya, mert nem találta a kulcsait

Az apuka viszont szeretné elérni, hogy a gyerekeket végérvényesen nála helyezzék el, mert, mint mondta, volt felesége veszélyt jelent rájuk nézve, és szegények nem is értik, miért agresszív velük az anyjuk, ők nem ezt érdemlik.

A Blikk által megkérdezett ügyvéd, dr. Kónya Tamás szerint az anyát súlyos testi sértéssel, kiskorú veszélyeztetésével vádolhatják, akár börtönbe is kerülhet. Mindemellett akár a szülői felügyeleti jogát is megvonhatják tőle.   

Forrás: Blikk

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.08.12