Az utcán hagyta 14 hónapos kisbabáját egy anya Budapesten - Ezt a nőt keresi a rendőrség

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Az utcán hagyta 14 hónapos kisbabáját egy anya Budapesten - Ezt a nőt keresi a rendőrség 14 hónapos kisbabáját hagyta ott az utcán egy fiatal nő augusztus 31-én, szerdán kora este Budapesten, értesült a police.hu. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. 14 hónapos kisbabáját hagyta ott az utcán egy fiatal nő augusztus 31-én, szerdán kora este Budapesten, értesült a police.hu. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Az utcán hagyta 14 hónapos kisbabáját egy anya Budapesten - Ezt a nőt keresi a rendőrség A Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz 2016. augusztus 31-én 19 óra 23 perckor érkezett lakossági bejelentés, miszerint Budapesten, a 20. kerületi Pozsonyi utcában egy, a bejelentő által nem ismert nő egy babakocsiban kisbabát hagyott az utcán, majd ismeretlen helyre távozott. A kisbabát a mentők megfigyelésre kórházba vitték.

Azóta megállapítást nyert, hogy a fiatal nő azonos Kósa Renáta budapesti lakossal, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki.

A nő 33 éves, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja váll alá ér, sötét vörös színű.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Kósa Renáta tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06/20 324-4130-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.09.01