Elképesztő dolgot vitt véghez ez a 10 éves kisfiú! Miklóskára büszke az egész falu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Elképesztő dolgot vitt véghez ez a 10 éves kisfiú! Miklóskára büszke az egész falu A nyári szünet hőse a 10 éves nyíribronyi Miklóska, aki hármas ikerbárányokat segített a világra - sőt, az egyiküket újra is élesztette! A Szabolcs Online munkatársai a kis hőst az Indul a bakterház Regős Bendegúzjához hasonlítják. A nyári szünet hőse a 10 éves Miklós, aki egy hármas ikerbárányt segített a világra, sőt az egyiküket újra is élesztette! A Szabolcs Online munkatársai a kis hőst az Indul a bakterház Regős Bendegúzjához hasonlítják.

Elképesztő dolgot vitt véghez ez a 10 éves kisfiú! Miklóskára büszke az egész falu
Fotó: Szabolcs Online / Racskó Tibor


- Észrevettem, hogy ellik a Jerke, az egyik kisbárány viszont benne maradt a burokban. Kiszakítottam, de nem mozgott… Ahogy simogattam, masszíroztam, egyszer csak elkezdett rángatózni. Lenyúltam a szájába, és kijött onnan a víz. Visszamentem az anyához, akkor láttam, hogy hármat ellett. Ilyet nemhogy én nem láttam soha, de a felnőttek sem... - mesélte lelkesen a nyíribronyi gyerek a Szabolcs Online-nak.

A bátor kisfiú felnőtt segítség nélkül végezte az újraélesztést
A 10 éves kisfiúra nem csak a családja és a szomszédai, hanem az egész falu nagyon büszke. A kis hős az egész nyári szünetben a bárányaira vigyázott, amíg anyukája reggeltől estig dolgozott. Ám csak úgy, mint minden kisdiák, szeptember 1-jén ő is megkezdte a tanévet. Az állatbarát kisfiú arról ábrándozik, hogy ha egyszer felnő, akkor belőle is gazdálkodó lesz.



Eredeti cikk: Szabolcs Online
Fotó: Racskó Tibor

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.09.01