"Őrült tempóban haladt!" Játékautóval száguldozó kislányt szondáztattak meg a rendőrök

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Két vicces kedvű rendőr szondáztatott meg egy játékautóval száguldozó kislányt. Miután leállították az "őrült tempóban" haladó kisgyermeket, megkérdezték tőle, hogy fogyasztott-e valamit aznap. A kislány bájos választ adott a felnőttek kérdéseire... Két vicces kedvű rendőr szondáztatott meg egy játékautóval száguldozó kislányt. Miután leállították az "őrült tempóban" haladó kisgyermeket. A kislány még egy utolsó pillantást vetett a kilóméter óra mutatójára, mielőtt félreállt. A közlekedési rendőrök megkérdezték tőle, hogy fogyasztott-e valamit aznap. A kislány bájos választ adott a felnőttek kérdéseire...



Az alig 2-3 éves játékautó vezetőjét az angliai Cheshire megye járőrei intették le. A rendőri fellépés kezdetén annak rendje és módja szerint ki is kérdezték a szülőket, hogy fogyasztott-e valamit aznap a kislányka. A válasz igen meglepő volt: "Igen, reggel megivott pár üveggel."

Ezután következett a szonda, amely rövidesen kimutatta, hogy az a kevéske tápszer, ami reggel a kislány torkán legurult, nem volt közvetlen befolyással a kislány szélsebes viselkedésére, ezért a kislányt rögtön tovább is engedték.

Természetesen ez a rendőri akció csupán egy alkalom szülte poén volt, amibe a vicces rendőrök, a vidám szülők, és a játékos kedvű kislány mind örömmel belementek - a fotót a Cheshire Police Facebook oldalán is megosztották, ahol rengeteg lájkot és hozzászólást kapott.

A fogadtatás azonban nem volt egységes: akadt, akik szerint elég szegényes kísérlet volt ez arra, hogy a rendőrök vegyüljenek a köznéppel és megszerettessék magukat, ám azért a többségnek tetszett az ötlet és örültek, hogy ilyen kedves pozitív hírrel is találkozhattak az interneten. Nem beszélve arról, hogy utóbbiak úgy vélték, fontos, hogy a gyermekek már ilyen kicsi korban is érezzék, hogy a rendőrökben megbízhatnak, hiszen azért vannak, hogy segítsenek és őrizzék a rendet.

Forrás: Külföld / BoredPanda

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.10.28