Őrizetbe vették az anyát, aki halálra verte egyéves kisfiát Cegléden - Ezt nyilatkozta a gyermek apja a tragédia kapcsán

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Őrizetbe vették az anyát, aki halálra verte egyéves kisfiát Cegléden - Ezt nyilatkozta a gyermek apja a tragédia kapcsán Rémséges bűneset híre rázta fel az országot az elmúlt hosszú hétvége után. Egy 31 éves, háromgyerekes ceglédi anya verte halálra egyéves kisfiát. A nyomozóknak így reagált: "idegességében bántalmazta a kisgyereket". Őrizetbe vettek egy 31 éves ceglédi nőt, akit egyéves kisfia megölésével gyanúsítanak - közölte 2016. november 1-jén kedd reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Vasárnap reggel riasztották a mentőket, a baba újraélesztése sikertelen volt
A mentőket vasárnap reggel riasztották egy ceglédi családi házhoz, ahol egy életjeleket nem mutató egyéves kisfiút találtak. Megkísérelték az újraélesztését, de nem jártak sikerrel - olvasható a police.hu oldalon. Az igazságügyi orvos szakértő szerint a kisfiú feltehetően bántalmazás miatt halt meg.

A rendőrség munkatársai a közigazgatási hatósági eljárás szabályai szerint lefolytatták a helyszíni szemlét és halottszemlét. Igazságügyi orvos szakértőt rendeltek ki, aki megállapította, hogy a gyermek halálát idegenkezűség okozta. Feltehetően az őt ért bántalmazás során elszenvedett sérülések miatt vesztette életét.

Őrizetbe vették az anyát, aki halálra verte egyéves kisfiát Cegléden - Ezt nyilatkozta a gyermek apja a tragédia kapcsán
Ebben a házban történt a tragédia

A terhes anya idegességében ütlegelte a babát, aki belehalt a sérüléseibe
A hirado.hu értesülése szerint az anya idegességében ütötte a babát, aki amúgy hét hónapos terhes a harmadik gyermekével. Az apuka, aki nem volt otthon, úgy nyilatkozott, hogy az asszony sosem bántotta kicsiket, "összejöhettek a dolgok", a kisfiú talán hisztirohamot kapott.

Az apa tíz éve él együtt a nővel, mint elmondta, a szörnyű bűncselekmény elkövetésekor nem volt otthon, mert egész éjjel dolgozott - a rendőrök is a munkahelyén hívták fel a tragédia hírével.

A blikk.hu információja szerint a család rendezett körülmények között élt, soha nem volt konfliktusuk a szomszédokkal, rendes, dolgozó embernek ismerték őket a környékbeliek.

A háromgyerekes anyát őrizetbe vették
A nyomozó hatóság 2016. október 31-én büntetőeljárást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a gyermek édesanyja, B. Mónika 31 éves ceglédi lakos ellen. A Pest megyei nyomozók az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették - írja a police.hu.

Fotó: M1 Híradó
Forrás: MTI (2016. november 1.). police.hu (2016. november 1.), hirado.hu (2016.november 1.), blikk.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.11.02