Ráborult egy komód a kétéves kisfiúra - A biztonsági kamera rögzítette, mi történt ezután

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ráborult egy komód a kétéves kisfiúra - A biztonsági kamera rögzítette, mi történt ezután Megdöbbentő videó látott napvilágot egy ikerpárról, akik magukra rántottak egy komódot, amikor pár percre egyedül maradtak a gyerekszobában. Megdöbbentő videó látott napvilágot egy ikerpárról, akik magukra rántottak egy komódot, és csodával határos módon mindketten karcolások nélkül megúszták a balesetet.

Időről időre tragédiával végződik az, hogy a szülők gyakran nem rögzítik megfelelően a lakásban lévő bútorokat- Így elég egy kíváncsi kisgyermek, aki lépcsőnek használja a szekrény polcait vagy a fiókokat, és máris rádőlhet a hatalmas és nehéz bútor, agyonnyomva a gyermeket.

Bár a statisztikák szerint kéthetente meghal egy kisgyermek hasonló balesetben, a mostani eset szerencsésen végződött. Amint a gyerekszoba videós megfigyelőkameráján látszik, a kétéves ikerpár, Brock és Bowdy - kihasználva, hogy anyukájuk pár percre magukra hagyta őket - éppen a komódon akartak felmászni, amikor az megbillent, és Bowdy alatta maradt. Csak testvére lélekjelenlétének köszönhető, hogy végül megmenekült...

Amikor édesanyjuk visszatért a szobába, már mindkét fiúcska önfeledten játszott a szőnyegen, így az anyukának csak az volt gyanús, hogy a komód miért hever a földön. Végül a kamera felvétele adta meg a választ a kérdésére.

- Nem tudtam, megosszam-e a videót vagy sem. De azt gondolom, egyrészt fontos felhívni a figyelmet, másrészt pedig szerintem elképesztő, ami történt - ismerte el az édesapa, aki végül a Facebookra töltötte fel a felvételt.

Nézd meg te is a videót, és gondoskodj róla, hogy a bútoraid rögzítve legyenek!


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.01.03