A troliajtó szakította el egymástól az anyukát és 5 hónapos kisfiát a Hősök terénél - Így reagált a sofőr, amikor meglátta

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A troliajtó szakította el egymástól az anyukát és 5 hónapos kisfiát a Hősök terénél - Így reagált a sofőr, amikor meglátta Valóra vált minden kisgyermekes anyuka rémálma a 75-ös trolin: egy 22 éves anyukát és 5 hónapos kisfiát szakította el egymástól a troliajtó. Valóra vált minden kisgyermekes anyuka rémálma a 75-ös trolin: a Bors értesülései szerint egy 22 éves anyukát és 5 hónapos kisfiát szakította el egymástól a troliajtó.

Friss! - Frissítve 2017. március 16-án

A BKV közleményt adott ki az ügyben, majd képviselőjük március 16-án a Rádió 1 Reggeli Show-jában is megerősítette, előkerült az a felvétel, melyen az édesanya, Majoros Vivien és babakocsiban tolt kisfia látható a kérdéses időpontban a 75-ös trolin, de a videó tanúsága szerint nem történt atrocitás a járművön, ahogy az anyuka állította.

A videó szerint - melyet egyelőre nem hozott nyilvánosságra a BKV - az látszik, hogy az édesanya egy hölgy társaságában száll fel a trolira, majd a nő a babakocsit a csukló részbe tolja, Vivien pedig a telefonját nyomkodva hátramarad. A Hősök tere megállónál a babakocsit őrző hölgy leszáll az 5 hónapos kisfiúval, Vivien pedig fent marad a trolin, még mindig a telefonjába bújva.

"A felvételek tanúsága szerint a járművön fennmaradt hölgy előresétált a jármű belsejében, és az egyes és kettes ajtó közötti részen, félúton megállt, nem jelezve senkinek a történteket. A jármű a Hősök terénél a gyalogos átkelőhelynél a jelzőlámpa tilos jelzése miatt megállt és 25 másodpercet várakozott, majd elindult a Benczúr utcai megálló felé, ami még 50 másodpercre van - ezen időszak alatt (közel másfél perc!) a járművezető felé semmilyen jelzés nem érkezett a problémáról sem a hölgytől, sem más utastól. Itt kívánjuk megjegyezni, hogy a szóban forgó járművön 7 db kamera van felszerelve, melyek az eset teljes képi és hanganyagát rögzítették" - írta a BKV közleményében.

A rádiós megszólalásban elhangzott az is, hogy a sofőr - Vivien állításával ellentétben - egy szót sem szólt, ellenben az anyuka, miután a Benczúr utcában leszállt a járműről, búcsúzóul elég durván kiosztotta a trolivezetőt.

Akárhogy is, Majoros Vivien továbbra is ragaszkodik a történetéhez, és a Rádió 1-nek megerősítette, minden erejével azon lesz, hogy igazát bebizonyítsa, ezért most szemtanúkat keres a kérdéses troliról, akik mellette tanúskodnának, valamint ügyvédjén keresztül kikérte a térfigyelő kamerák felvételeit is.

Korábbi cikkünk folytatása:
Egy utastársa segített
Mint Majoros Vivien, az édesanya felidézte, éppen szállt volna le a babakocsival a troliról a Hősök terénél, de sajnos a manőver - aki próbálta, tudja - nem ment olyan egyszerűen, így elfogadta egy hölgy utastársa segítségét.

- A sofőr kinyitotta az ajtót, a hölgy fogta alul, én pedig fölül a babakocsit, így próbáltunk leszállni. A következő pillanatban azonban a vezető rácsapta az ajtót a babakocsiban fekvő gyerekemre, csak azután nyitotta ki újra, hogy az egész busz hangos kiabálásba kezdett. Amikor a segítségem leért Benett-tel, legnagyobb megdöbbenésemre az orrom előtt újra bezárult az ajtó - mesélte el a lapnak Vivien.

"Fogja be, vagy ledobom"
Bár az anyuka próbálta a sofőrt jobb belátásra bírni a troliban, de az csak fenyegetően ráripakodott, hogy fogja be, vagy ledobja a járműről, mondván "Majd a következő megállóban leszáll". Vivien végül a Beczúr utcánál tudott leszállni, és egyből rohant a Hősök tere felé, ahol szerencsére ott várta az ismeretlen hölgy, kezében az 5 hónapos kisfiúval.

Bejelentést tett a BKK-nál
Mint a lapnak elmondta, egyből bejelentést tett telefonon és levélben is a BKK központnál, de csak azt a választ kapta, hogy 30 napos határidővel foglalkoznak az ügyével. A Bors is megkereste az ügyben a BKK-t, de eddig nem kaptak választ.

Forrás: Bors, origo.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.03.13