Mosógépben akarta elringatni 15 hónapos gyermekét egy pár - A kislányt kórházba kellett vinni a sérülések miatt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Mosógépben akarta elringatni 15 hónapos gyermekét egy pár - A kislányt kórházba kellett vinni a sérülések miatt Egy francia pár úgy gondolta, mosógépben ringatják el 15 hónapos kislányukat - a kicsi annyira megsérült, hogy orvoshoz kellett vinni, végül az orvos jelentette az esetet. Egy francia pár úgy gondolta, mosógépben ringatják el 15 hónapos kislányukat - a kicsi annyira megsérült, hogy orvoshoz kellett vinni, végül az orvos jelentette az esetet.

A francia RTL értesülései szerint a Perpignan városában élő 19 éves nő és 22 éves párja március 11-én betették a kislányt a mosógép dobjába, majd kézzel megpörgették - ezzel imitálandó a ringatást.

Az anya hazudott az orvosoknak
Miután a kicsin zúzódások keletkeztek, az anya bevitte őt a kórházba, de az orvosoknak azt hazudta, hogy a kisgyermek elesett, az okozta a sérüléseket.

Megfenyegette a párja
Ők azonban gyanút fogtak és értesítették a rendőrséget. Végül az anyát március 13-án előállították, aki elismerte, hogy párja tette a mosógépbe a kislányt, ő pedig - bár ellenezte - nem akadályozta meg, mivel a férfi megfenyegette, hogy megöli.

A férfinak - aki mindent tagad és továbbra is azt állítja, csak ringatni akarta a kislányt - végül nem csak gyermek elleni, de családon belüli erőszakért kell felelnie a bíróságon, az anyát pedig bűnrészességgel vádolják. A babát szociális gondozásba helyezték.

Forrás: rtl.fr

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.03.17