Leszakadt a plafon egy szekszárdi bölcsődében, mialatt a gyerekek aludtak - Egy kisfiút kórházba kellett szállítani

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Leszakadt a plafon egy szekszárdi bölcsődében, mialatt a gyerekek aludtak - Egy kisfiút kórházba kellett szállítani Leszakadt egy szekszárdi bölcsőde plafonja, mialatt a gyerekek a délutáni csendes pihenőben aludtak, az egyik alvó kisfiú meg is sérült. Leszakadt egy szekszárdi bölcsőde plafonja, mialatt a gyerekek a délutáni csendes pihenőben aludtak, tudta meg az RTL Klub híradója csütörtökön, az egyik alvó kisfiú meg is sérült.

Több helyen is megsérült
A kicsit a szülei vitték kórházba, ahol a sebeit ellátták, az RTL Klub értesülései szerint szerencsére csontja nem tört el, sérülései nyolc napon belül gyógyulnak. A csatorna a szülőket is szerette volna megszólaltatni, de ők ezt nem vállalták. Kamerán kívül elmondták, kisfiuk azóta is rendszeresen felriad otthon, alvás közben, mert fél, hogy rászakad a plafon.

Nemrég újították fel az épületet
A híradóban elhangzott, hogy az épületet 2013-2014 között 90 millió forintos támogatásból újíttatták fel - két új csoportszoba készült, a régieken pedig lecserélték az ablakokat, a szigetelést és a fűtésrendszert is megújították.

Az LMP szerint a beruházás nem csak drága volt, hanem rossz is, egy megszólaló szerint döbbenetes, hogy két év után hatalmas vakolatdarabok zuhannak a gyerekekre.

A rendőrség vizsgálja az ügyet
Az intézmény vezetője hivatalosan nem nyilatkozhatott az ügyben, a stábot a szekszárdi polgármesterhez irányította, őt azonban nem tudták elérni. A rendőrségtől pedig azt a választ kapták, jelenleg vizsgálják, történt-e jogsértés.

Forrás: RTL Klub

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.05.05