Nem adott életjelet a koraszülött kisbaba - Egy karbantartónak sikerült újraélesztenie Dunakeszin

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Nem adott életjelet a koraszülött kisbaba - Egy karbantartónak sikerült újraélesztenie Dunakeszin Csodával határos módon menekült meg egy koraszülött baba: egy karbantartó kezdte meg az újraélesztését, miután nem adott életjelet. Múlt pénteken csodával határos módon mentettek meg egy kis újszülött babát - méghozzá nem szakavatott személyzet, hanem egy karbantartó, adta hírül a Nők Lapja Café.

Az információk szerint egy család éppen a kórházból tartott hazafelé 19 napos koraszülött csecsemőjével Dunakeszin, amikor észrevették, hogy a kicsi nem lélegzik.

Egy karbantartó sietett a segítségükre
Szerencsére éppen a városi rendelőintézet közelében jártak, így ott próbáltak segítséget kérni. A kiabálásukat egy karbantartó hallotta meg, aki azonnal odarohant és megkezdte a baba újraélesztését. Hamarosan az orvosok is megérkeztek és átvették az újraélesztést.

Kórházba szállították a babát
A gyors beavatkozásnak hála a csecsemőt meg tudták menteni, az időközben értesített mentősök stabilizálták a baba állapotát, majd a biztonság kedvéért beszállították a kórházba.

Baba újraélesztése - életet menthet!
Te tudod, hogyan kell újraéleszteni egy babát, kisgyermeket? Korábbi cikkünkből megtudhatod - kövesd a tanácsokat, lépésről lépésre: így kell újraéleszteni a kisbabát, kisgyermeket »

Forrás: nlc
Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.06.06