10 éves kisfiút rabolt ki egy férfi Gyöngyösön - 250 forintot zsákmányolt a rémült kisgyerektől, börtön várhat rá

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


10 éves kisfiút rabolt ki egy férfi Gyöngyösön - 250 forintot zsákmányolt a rémült kisgyerektől, börtön várhat rá Korábbi börtönbüntetéséből történt feltételes szabadságra bocsátásának tartama alatt támadott meg és fosztott ki Gyöngyösön egy alig 10 éves kisfiút az a férfi, akit korábban rablásért zártak börtönbe. Korábbi börtönbüntetéséből történt feltételes szabadságra bocsátásának tartama alatt támadott meg és fosztott ki Gyöngyösön egy alig 10 éves kisfiút az a férfi, akivel szemben a Gyöngyösi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt emelt vádat.

Egy pékségben figyelt fel a kisfiúra
Az előzetes letartóztatásban lévő 21 éves férfi - akit korábban csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt már elítéltek - 2017 tavaszán, az egyik délután egy pékségben vásárolt, ahol felfigyelt egy szintén ott vásárló kisfiúra.

250 forintot vett el tőle
Miután a vádlott elhagyta az üzletet, néhány méterrel távolabb bevárta és feltartóztatta a sértettet, majd felszólította arra, hogy adja oda neki a pénzét, különben meg fogja verni. A nála jóval idősebb férfi fellépésétől, illetve a fenyegetéstől megrémült kisfiú ekkor átadta a vásárlás után megmaradt mindössze 250 Ft-ját a vádlottnak.

Nem hitte el, hogy csak ennyi pénz van nála
A férfi azonban nem hitte el, hogy csak ennyi pénz van nála, ezért kiforgattatta a rémült kisfiúval a zsebeit. Miután ilyen módon meggyőződött arról, hogy a kisgyermeknél valóban nincs több pénz, elhagyta a helyszínt. A kisfiú ezt követően hazasietett, és a szüleinek elpanaszolta a történteket, akik értesítették a rendőrséget.

Börtön várhat rá
A Gyöngyösi Járási Ügyészség a különös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását, a közügyektől való eltiltását, valamint azt is indítványozta, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.

Forrás: ugyeszseg.hu
Fotó: kleinezeitung.at (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.07.25