Havi horoszkóp augusztusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban?

Iveszics Tünde

Hírek, érdekességek

Iveszics Tünde


Havi horoszkóp augusztusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Havi horoszkóp szülőknek, gyermekeknek és babáknak - nem csak az asztrológia szerelmeseinek. Szeretnéd tudni te is, mit üzennek a csillagok neked és a gyermekednek? Olvasd el asztrológiai előrejelzésünket és minden kiderül! 2017 augusztusa vajon a te hónapod?

Havi horoszkóp szülőknek, gyermekeknek és babáknak - nem csak az asztrológia szerelmeseinek. Szeretnéd tudni te is, mit üzennek a csillagok neked és a gyermekednek? Olvasd el asztrológiai előrejelzésünket és minden kiderül! 2017 augusztusa vajon a te hónapod?


Havi horoszkóp szülőknek és gyermekeknek - 2017. augusztus

 

Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Kos (III. 21 - IV. 19.)

Kos szülők, nagyszülők: Augusztus a szuper ötletek hava minden Kos szülött számára. Mindenről eszedbe jut valami, használd ki ezt a családi élet és a gyermeknevelés területén is! Annyi lehetőség van, ráadásul az év utolsó tüzes hava is tovább izzítja, szítja a benned lakozó ősi tüzet. Sportolj gyermekeddel együtt, akkor is, ha még nagyon kicsike, az együttmozgás öröme benne is boldogságot kelt. Remek időszak ez arra is, hogy a pároddal felfrissítsd, újra átéld a szerelmet. A forró nyári éjszakákat ne hagyd elsuhanni üresen! Ha nehéz is újra romantikázni, érdemes kiengedni magadból az érzéseket és befogadni a szerelmet. Remek időszak ez a családi konfliktusok rendezésére is. Ha nem hirtelen futsz neki a megoldásnak, átgondolod, alszol rá egyet és hajlandó vagy visszafogni kicsit magad, szinte minden magától megoldódik és elsimul.

Kos gyerekek: A kis Kos érintettségű szülöttek augusztusban is mozgékonyabbak, hangosabbak társaiknál. Továbbra is türelem és megértés, sok magyarázat és persze séta, mozgás, történés kötheti le. Persze, ha már nagyobb, neki is rengeteg ötlete van, mit lehetne csinálni nappal és néha éjszakánként. Ha azonban napközben kellően kifárad (persze veled együtt), ő is kidől estére. 


Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Bika (IV. 20 - V. 20.)

Bika szülők, nagyszülők: A Bika érintettségűek számára az augusztus az intuíció, a megérzések és a kiteljesedés hónapja. Valahogy mindig érezni fogod, mit kell tenned, hogyan hozhatsz mindenki számára jó döntéseket. Nem kell semmin sem túl sokat rágódnod, hallgass a belső hangra és cselekedj! Olykor szakíthatsz a megszokottal, kipróbálhatsz számodra ismeretlen dolgokat. Nem baj, ha néha kibújsz a bőrödből és környezetedet is meglepve élsz meg egy-egy hétköznapot. Az augusztus alkalmas családi összejövetelekre, nagy beszélgetésekre, esti borozgatásokra (persze csak akkor, ha már nem szoptatsz), ami esetleges magánéleti problémáid rendezésének is remek módja. Gyermekeddel sétálj és játssz sokat!  Pároddal éld át újra és újra az első szerelmes időszak legédesebb pillanatait, ehhez az utolsó nyári hónap tüzes energiája ad ihletet és energiát. 

A Bika gyermek ebben az időszakban szinte mindent elvisel. Valahogy minden jó neki, nem bántja a meleg, nem viseli meg a hőség, viszont ő is érzékenyebb lehet. Ha nagyon kicsike, érzékeny lehet a szélre, a frontokra, ha pedig nagyobb, akkor a makacssága, akarata tűnik erősebbnek a szokásosnál. Egy kis nasi vagy egy érdekes, új elem az életében (élménypark, vízi paradicsom) hamar megvigasztalhatja! 


Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek szülők, nagyszülők: Az Ikrek életében az augusztus első fele kétségek között telhet. A jegy ura a Merkúr a Szűzben a racionalitást erősíti fel minden téren. Tervezés, felkészülés mindenre, ami lehetséges, számolás, esetleg számonkérés – mind jöhet. A saját jegyében éppen hátráló mozgást végző Neptun 24-ig szemben állva a Merkúrral, teljesen mást mozgat meg az Ikrek jegyűekben. Azt üzeni folyamatosan, hogy hagyd az egészet, ne agyalj, ne vacilálj, engedd el magad és lesz, ami lesz, csináld azt, ami jön! Ez az időszak arra is alkalmas, hogy régi dolgokat vegyél újra elő (amiket esetleg félretettél, vagy nem igazán jól sikerült megoldani). Az egyetlen korlátozó energia a család felől jöhet (Mars a Rák jegyében), tehát valószínűleg a család fogja meghatározni mi lesz, milyen irányba billenj el. A család akaratának fejet hajtva, átadva magad a láthatatlan áramlatoknak, remekül telhet az augusztus. A hónap közepe táján (9-15) jöhet pár nehezebb nap, de a hónap utolsó hetében az égieknek köszönhetően, igazán ragyoghatsz. Tele energiával, lendülettel telve léphetsz át a szeptemberbe. 

Az Ikrek érintettségű gyermekek sem tudják, mit akarnak. Hol ölben lenni, hol egyedül játszani, hol más gyermekekkel együtt lenni. Sok az energiája, az biztos. A kommunikáció minden formája érdeklődéssel tölti el, ezért vidd minél többet emberek közé, menjetek játszótérre, vagy olyan helyre ahol sok gyermek van, ami elterelheti figyelmét. Nagyobbaknak olvass sok mesét!


Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák szülők, nagyszülők: Augusztusban a Rák jegy szülötteiben felerősödhetnek az anyasággal, nőiséggel kapcsolatos érzések. Hogyan lehetsz jó anya és kívánatos nő? Olyan kérdések foglalkoztatnak, hogy jó anya vagy-e, meg tudsz-e mindent adni a gyermekednek? Jó feleség, jó nő vagy-e még, aki csábító, szépséges és persze kívánatos? Egymásnak feszülhet, hogy hogyan tudod összeegyeztetni a női és az anyai szerepet. Jobban vágysz a harmóniára, mint eddig, ezért még kompromisszumokra is hajlandó vagy. Ugyanakkor a hónap középső harmadában előkerülhetnek régi, családi emlékek, esetleg valami titokra is fény derülhet. Ezek a dolgok meghatározóak abban, mit viszel magaddal és mit adsz át gyermekednek a családi szerepek, hagyományok tekintetében.  Megmutatja azt is, hogyan teljesedhetsz ki a párkapcsolatban. Figyelj a jelekre! A hónap utolsó napjaiban belső feszültséget érezhetsz a tekintetben, hogyan érvényesítsd úgy az akaratod, hogy azzal senkit se bánts meg (az Uránusz a Kos jegyéből quadrálja a Vénuszt). 

A kis Rák gyermekek napjai felhőtlenül telnek. Nyaralás, pihenés, több figyelem, érintés, puszi, dögönyözés. Finom nyári ételek, hűs fagyi, természet közelség. Ezt szeretné is magával vinni az év többi napjaira, a téli szürke és hideg hétköznapokra. Töltsd fel szeretettel és te is töltekezz a tőle áradó szeretetből!


Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlán szülők, nagyszülők: Ez a hónap minden tekintetben az Oroszlánoké! Tűz, teremtő erő, önkifejezés, önmegvalósítás, kibontakozás. Csupa jó dolog, bármi lehetséges. Tele vagy élettel, kreativitással, bátorsággal, még jobban ragyogsz, mint eddig. Csodálóid is bizonyára akadnak. A párkapcsolatodban ki tudsz teljesedni, ha kellő hited van, magadba tudsz nézni, képes vagy szembesülni gyengeségeiddel és hajlandó vagy némi kompromisszumra. Jó, ha kordában és keretek között tudod tartani akaratod. Az augusztus számodra párkapcsolati kérdéseket hozhat, ez lehet fókuszban. Úgy tűnik, a felszínen minden rendben van, remekül telnek a napok, mégis érdemes áldozatot hoznod a kapcsolat jövője szempontjából. Tudnod kell, hogy csakis rajtad múlik milyen lesz a jövő.  Augusztus 21-én az Újhold az Oroszlán jegyében valódi megújulást hozhat, aktivitásod, életerőd pedig nagyban fokozódik. Sugározd a jót, a szeretetet mindenki felé és hidd el, sokkal boldogabb leszel te is!  

Az Oroszlán érintettségű gyermekek is lubickolnak, akár szó szerint is ebben a hónapban, minden jóban. Belső késztetése, hogy megmutassa magát, hogy ragyogjon, mint a Nap az égen, hogy elérje, amit akar. Segítheted gyermeked a megújulásban, kreativitása kifejezésében. Ha értőn figyeled, kiderülhet miben nagyon jó, miben lehet később sikeres. 


Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűz szülők, nagyszülők: A hónap jelszava a Szűz jegyűeknél: „Többet ésszel, mint erővel és egyébként is, én mindent jobban tudok!” Hiába van 23-ig a Merkúr szemben a Halak jegyében járó Neptunusszal, a racionalitás sokkal erősebben jelen van. Jó, ha vigyázol arra, mit vagy kit kritizálsz, hiszen a nyelved is csípősebb lehet a szokásosnál. Ha jól használod ki az égi energiákat, rá tudsz kívülről nézni magadra, a kapcsolataidra és a lehetőségeidre. Gondolkodj, tanulj mindenből, de ne zárd ki teljesen a megérzéseid sem. Ötleteket kaphatsz, megérthetsz összefüggéseket, távolabbra tekinthetsz, csak el kell engedned magad. Jó alkalom megtanulni tudatosan lazítani, relaxálni, meditálni. Lehet, hogy ez nem a te világod, de egy próbát megér. Ha szembe jön a lehetőség, ne engedd el. A Nap 23-án lép be a Szűz jegyébe és szinte azonnal csatlakozik a hátráló mozgásban lévő Merkúrhoz. Ez is azt üzeni, hogy fejleszd önmagad, tanulj magadról, hogy megértsd hogyan működik a világ valójában. A retrográd Merkúr miatt előfordulhat, hogy többször is elmerengsz a múlt dolgain, vagy valaki felbukkan a régi időkből. 

A kis Szűz gyermek is folyamatosan figyeli a világot, a benne élőket, próbál tanulni, következtetéseket levonni. Észrevétlenül fejleszti önmagát, szívja magába az újat. Rajtad múlik mit szűr le, mit tart majd fontosnak, milyen képességeit kezdi bontakoztatni a jövőben. Az idő alkalmas arra, hogy megtanuljatok együtt lazítani, elengedni a világ (számotokra) zavaró vagy bántó dolgait.


Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérleg szülők, nagyszülők: Család, hivatásbeli, illetve sorskérdések és a párkapcsolati terület triásza által felmerült kérdések, feszültségek tehetik nehezebbé, konfliktussal telivé az elkövetkező napokat (tulajdonképpen az egész augusztust). Nem könnyű időszak, de a Jupiter továbbra is segít, utat mutat majd. Bízz magadban, abban, hogy döntéseid megalapozottak, jók, előre vivők! Ebben az időszakban csak a szilárd hit vihet jó irányba. Ha nem is vagy vallásos, imádkozz, kérd az angyali útmutatást. A család sokat segíthet minden téren. Hidd el, minden érted történik és hogy nincsenek véletlenek az életedben. Tégy magadért, tanulj, ha van rá lehetőséged! A nyár hátralévő részében beszélgess sokat családod ismert, közeli és távolabbi tagjaival. Ismerd meg családod történetét, amiből tanulhatsz és meríthetsz is a továbbiakban. Figyelj a mértékre, mint eddig, ne akarj túl sokat, mert ellenkező esetben a sors állíthat korlátokat, akadályokat. Ha életed sínen van, az előbbiekből lehet, hogy semmit nem érzel. Ennek mindenképpen örülj! A hónap utolsó napjaiban pedig egyébként is minden a helyére kerül majd.  

A Mérleg gyermekek számára valóságos kánaán az augusztus. A figyelem középpontjában vannak, minden sikerül, szinte minden tervük, álmuk valóra válik. Nyitottak, érdeklődők, sokat tanulnak ebben az időszakban ők is a családi kapcsolatokról, szokásokról, hagyományokról. A picik is jól érzik magukat, ha megkapják a szükséges figyelmet és szeretetet.


Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpió szülők, nagyszülők: Intenzív belső nyugtalanság, feszültség, vívódás kíséri a Skorpió szülötteit augusztusban. A sors többször is rákérdez miértekre, választásokra, kísért és tesztel folyamatosan. Nem könnyű mindez. Vágyak, lehetőségek, érzések, félelmek, bizonytalanság, amin úrrá kell lenned. Vedd kezedbe az irányítást, ne engedd el a gyeplőt és sikerülni fog minden! Ehhez el kell csendesedned, le kell ereszkednek saját legmélyebb bugyraidba, megnézned mi van elrejtve lelked titkos kertjében, keress, kutass, s a válaszokat megtalálod. Kipróbálhatod a jógát, a meditációt, a belső utazást. Elméd elcsendesítésére és intuíciód fejlesztésére egy nagyon jó módszer, amikor becsukott szemmel, pár percig csupán egyetlen dologra koncentrálsz. Csakis egyre. Nem könnyű, de megéri kitartóan gyakorolni. Elképzelhetsz bármit, vagy bárkit, de ne kalandozz el! Esetleg nézd meg magad kívül, belül ezzel a módszerrel, meglepő felfedezéseket tehetsz. Előbbieken kívül a hónap első harmadában erős lehet a késztetés benned arra, hogy megmutatkozz, hogy átlépve az árnyékodon kilépj a fényre, hogy végre színpadra kerülj. Vonzhat a siker és a megbecsülés vágya. Ez el is jöhet, ha egyébként jó úton jársz. 

A Skorpió gyerekek napjai sem telnek teljes nyugalomban, békességben. Bármilyen korú is gyermeked, szüksége van ebben az időszakban az értő figyelemre, amit leginkább érintéssel, mondjuk egy masszázzsal adhatsz meg neki. Közben pedig beszélgethettek az élet nagy dolgairól. Akár a pár hetes csöppség is ámulattal hallgatja majd szavaid. Viszont jó, ha tudod, ha belül nem vagy teljesen rendben, megérzi és elutasítja a közeledésed!


Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyilas szülők, nagyszülők: A korlátozás és fegyelmezés időszaka ez a Nyilasoknak (augusztus 25-ig!). Ha jól élted meg az elmúlt közel 3 éves időszakot, akkor nem érzed annyira a keretek szűkülését, sőt a jól megérdemelt jutalmad is hamarosan megkapod. Életed fókuszában ebben az időszakban a külvilág, a kapcsolatok, a megmutatkozás áll. Ehhez elég sok segítséget kapsz, de egy kis nehezítettséget is. Talán túl nagy nyomás nehezedik rád, amit könnyedséggel próbálsz oldani, vagy azzal, hogy nem is veszel róla tudomást. Család és hivatás, kreatív önmegvalósítás és a polgári értékrend szerinti visszafogott élet (vagy vágyak) között őrlődhetsz. Nincs jó döntés, illetve minden döntésed jó. A lényeg a nézőpont. Változtass rajta és nézd meg minden oldalról a lehetőségeid, amiket aztán vess össze vágyaiddal! Ha céljaidhoz rögös út vezet csak, vállald fel! Szerencsére összerakottságodból adódóan mindent könnyedén veszel, ezt is vedd egy jó játéknak, ami hamarosan véget ér. A célnál pedig mindent megkapsz, amit szerettél volna. Nem kerülheted el a valódi hittel és az őszinte szeretettel való foglalkozást sem ebben a hónapban. Mindent összevetve egy remek hónap elé nézel, amiben minden téren, minden sikerülhet!

A Nyilas gyerekek előtt úgy tűnik, minden téren kinyílik a világ. Ők szerencsés esetben még nem érzik a külvilág, a kapcsolatok és a sors korlátozó mivoltát. Mivel alapban optimisták, ezt is sugározzák, valamint rendületlenül hisznek céljaikban, lelkesek és lelkesíteni is képesek, csupa jó dolgot hoz számukra az augusztus. Érdemes tanulni tőlük! 


Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Bak ( XII. 22 - I. 19. )

Bak szülők, nagyszülők: A Bak jegyben születettek és az erőteljesen Bak érintettségűek számára (például Bak aszcendens, Bak Hold) az augusztus nem éppen a legjobb időszak. Bár a szabadság, nyaralás és a nyári lazulás nagyban segíthet, könnyíthet a helyzeten. Meríts erőt a tüzes nyári energiákból és az Oroszlán Újholdból! Biztosan tudod, hogy a sötétebb időszakot mindig fény, melegség és derű követi. Továbbra is követendő legyen számodra az előző havi üzenet: csak úgy lehetsz sikeres és boldog a hétköznapokban, ha másokat figyelembe véve, őszinte együttérzéssel teszel másokért, nem várva viszonzást azért, ha adsz. Augusztusban kipróbálhatsz, elkezdhetsz új dolgokat. Belevághatsz valami új dolog tanulásába és akár az asztrológiával is próbálkozhatsz. Jó időszak új ismeretségek kötésére, kapcsolatok kiépítésére. Érdemes arra figyelned, hogy ne akarj másokat meggyőzni az igazadról, mert erre érezhetsz indíttatást egész hónapban. Az is lehet, hogy ezt magadban tartod, de akkor ezzel betegséget generálhatsz. Az asszertív kommunikáció egy jó irány lehet, amiről akár a neten is sokat olvashatsz. 

A kis Bak gyermek derűsebben látja a világot. Ösztönösen érzi az Újhold hatását, ami kreativitását fokozva teszi kíváncsivá az élet dolgai iránt, lelkét szeretettel tölti meg, érzelmeit pedig még jobban kinyilváníthatja. Ha szomorú, hamar megvigasztalódik, persze ebben még segítségre van szüksége. Tanítsd meg felhőtlenül örülni, élvezni a szabadságot, ami nem a külső körülményektől függ, hanem a belső világ érzelmi feltöltöttségétől. Töltsd hát tele ezt a bizonyos tankot, hogy magával vihesse és egész életében meríthessen belőle!


Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Vízöntő ( I. 20 - II. 18. )

Vízöntő szülők, nagyszülők: Augusztusban a Vízöntő telihold (augusztus 7.) energiáit biztosan minden Vízöntő érezni fogja. Használd ki ezt az állást! Mivel energiáid is csúcson vannak ekkorra, légy tevékeny, menj társaságba, bolondozz, örülj az életnek és légy spontán, a forró nyárvégi estéken pedig olvadj össze szerelmeddel! Engedj utat őrült, bolondos ötleteidnek, aztán majd meglátod mi lesz belőle. Felkészülhetsz az elengedésre is, ha vannak benned lelki terhek, régóta cipelt nehézségek, szabadulj fel és lépj túl a régi dolgokon! Ha ezt teszed, nem tőled fognak megszabadulni és nem olyan emberektől/dolgoktól szabadulsz meg, amiktől/akiktől nem kellene. Méregteleníthetsz is, vagy akár fogyókúrába is kezdhetsz, ha van súlyfelesleged a hónap második felében. Ha azt érzed, eleged van és szükségét érzed a regenerációnak, menj szabadságra és pihenj, olvass, elmélkedj és tedd azt, amihez igazán kedved van! Ha tudsz, minden kényszert iktass ki! Gyermekkel, ez bizonyára nehezebb, de együtt is remekül ki lehet kapcsolódni a hétköznapok szorításából. Ha szükséges fogadj bébiszittert vagy engedd csemetéd a nagyszülőkhöz, mindenkinek jó egy kis szünet néha! 

A Vízöntő csemeték is telve vannak energiával a hónap elején. A Telihold idején még inkább ellenállnak a feléjük áradó mindenféle akaratnak, a korlátokat pedig alig bírják elviselni. Bizony, kell a türelem. Ha lekötöd energiáit, mindenki jobban jár. Mentsetek bogarakat, játszatok sokat a szabadban, menjetek ismeretlen helyekre! A kicsik nyugtalanabbul alhatnak, többször felébredhetnek a szokásosnál, de ez csak átmeneti, ne aggódj!


Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban? Halak ( II. 19 - III. 20. )

Halak szülők, nagyszülők: E hónap jelmondata Halak szülöttei számára: mindent a lehető legtökéletesebben! Ez nem biztos, hogy sikerüli fog, de nem baj, ha törekszel rá. Kerüld a túlzásokat minden téren. Tetterőd maximumon van, mint ahogyan az energiáid és kisugárzásod is. Szeretnél mindent tökéletesen megoldani, ami nem biztos, hogy sikerül. Jól ráérzel minden családtagod igényére, szükségletére, használd ki és lepd meg őket! Viszont félreértések is adódhatnak így figyelned kell a kommunikációra. Főleg a sajátodra, hogy kinek és mit, hogyan mondasz. Ne sértődj meg azonnal, ha más valami zavarót mond neked, inkább nézz mondandója mögé és próbáld megérteni. Talán nem volt szándékos a sértés és lehet, hogy csak a Telihold (augusztus 7.) miatt volt stresszesebb az illető. Összességében minden jól alakul. Ne csodálkozz, ha többször vagy nosztalgikus, romantikus hangulatban. Használd ki a nyarat, hiszen vízközelben és a vízben minden sokkal jobb. Merülj el a habokban és engedd el magad teljesen. Ne stresszelj semmin, hiszen úgyis minden megoldódik (a Szaturnusz hátráló mozgásának végeztével, 25. után te is fellégezhetsz és elindulhatsz előre!). Tudod, az angyalka mindig veled van és segít mindenben téged. 

A Halak gyermekek is jól érzik magukat vízközelben és családi körben. Pancsoljatok sokat, és ha nagyobbacska, beszélgessetek, amennyit tudtok! Nézzétek a hulló csillagokat és mesélj neki tündérekről, angyalokról, mesélj neki az Isteni szeretetről, ami mindenkiben él. Nem baj, ha nem látja még a világ sötét oldalát!

Szerző: Iveszics Tünde
Fotók: Pixabay

Iveszics Tünde

Hírek, érdekességek

Iveszics Tünde


2017.08.01