Öltözőszekrénybe zárták kisgyermekük, míg fürdőzni mentek a szülők! Videó a gyermek kiszabadításáról

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Öltözőszekrénybe zárták kisgyermekük, míg fürdőzni mentek a szülők! Videó a gyermek kiszabadításáról Megrázó videó terjed az interneten, egy síró kisgyermeket vesz ki az anyja a bezárt szekrényből! A Daily Mail szemlézése közben bukkantunk az említett videóra, mely sok mindenkit felháborított. Megrázó videó terjed az interneten, egy síró kisgyermeket vesz ki az anyja a bezárt szekrényből! A Daily Mail szemlézése közben bukkantunk az említett videóra, mely sok mindenkit felháborított.

Vajon miről árulkodik a kicsi sírása? Félelem? Düh? Éhség? Szomjúság? Előrejelzése a jövőbeni klausztrofóbiájának?
 

Öltözőszekrénybe zárták kisgyermeküket a szülők, míg fürdőzni mentek! - Videó a gyermek kiszabadításáról


Tényleg ennyire zavaró lehet egy gyermek jelenléte?
Megdöbbentő videó látott napvilágot, ami világszerte felháborodást váltott ki az emberekből. Egy kínai, nyilvános fürdőben készült a felvétel és az látható rajta, amint egy síró kisgyermeket vesz ki egy anyuka az öltözőszekrényéből.

A szülők (úgy tűnik) a szekrénybe zárták a gyermeküket, hogy ne zavarja őket, amíg elmennek fürdőzni - legalábbis ezt a látszatot kelti a felvétel. A szekrényt egy alkalmazott segített kinyitni, aki gyorsan kiszabadította a gyermeket.

Bár arról a kínai hírportálok nem adtak információt, mennyi ideig volt a gyermek a szekrényben és lett-e következménye a dolognak, mindenesetre a közösségi oldalakon nem kímélik a szülőket, gondatlannak, felelőtlennek, önzőnek nevezik őket - és még ezek a legfinomabb kifejezések.

Ugyanakkor arról sem szabad elfeledkezni, elképzelhető, hogy a kis videó egészen másról árulkodik, nem a szülői gonoszságról - mint több szemfüles hozzászóló rámutatott, nagyon könnyen előfordulhatott az is, hogy a kisgyermeket beültették a szülők öltözés közben és véletlenül csukódott rá az ajtó. Egy olyan pici szekrényben ugyanis, ha valóban magára hagyták volna a szülők, amíg fürdőztek, meg is fulladt volna. Ráadásul a videón látható, a szekrényt körülálló emberek is inkább várakozva, semmint elborzadva figyelik az eseményeket.

Vagy akár az is megtörténhetett, hogy az anyuka bújócskásat játszott a gyermekkel és beültette a szekrénybe, az meg véletlenül bezáródott, ezért hívta gyorsan a személyzetet.

Akárhogy is, mindebből látszik, hogy még egy ártatlan móka is veszélyes lehet a gyermekre nézve - és az is, hogy egy rövid, homályos videót hányféleképpen lehet értelmezni, ha kikerül a nagyvilágba...



Forrás: Daily Mail

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.08.02