Ezt a 4 éves magyar kislányt választották Európa legszebbjének a gyermek szépségversenyen

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ezt a 4 éves magyar kislányt választották Európa legszebbjének a gyermek szépségversenyen A hétvégén rendezték meg a Little Miss & Mister World világversenyt Bulgáriában, ahol a közel 30 induló közt hazánkat 5 kisgyermek képviselte - és mindegyikük díjjal tért haza! A hétvégén rendezték meg a Little Miss & Mister World világversenyt Bulgáriában, ahol a közel 30 induló közt hazánkat 5 kisgyermek képviselte - és mindegyikük díjjal tért haza!

A Magyarország színeiben színpadra lépő legkisebb versenyző, a mindössze 4 éves jászberényi Menyhárt Lola a Miss Europe címet kapta, ezzel ő lett korosztályának legszebb európai kislánya.

Ezt a 4 éves magyar kislányt választották Európa legszebbjének a gyermek szépségversenyen
Menyhárt Lola - fotó: Facebook/Little Miss & Mister Hungary Gyermekszépségverseny

- Nagyon jó érzés szülőként, hogy ilyen nagy díjjal térhetünk haza. De a legfontosabb számunkra az, hogy mióta Lola gyermekszépségversenyekkel foglalkozik és divatbemutatókra, fotózásokra járt, nagyon sokat változott. Sokkal magabiztosabb, bátrabb lett, nem fél a színpadi szerepléstől, és már angolul is elkezdett tanulni – mondta Lola apukája, Menyhárt Gábor.

Szintén hatalmas sikert ért el a 10 éves Szilágyi Noémi is: a nyíregyházi kislány Grand Prix díjat nyert, ezzel őt választották a teljes verseny első helyezettjének.

- Ez volt az első világverseny, ahol Noémi indult, előtte csak hazai versenyeken szerepelt, ezért is örülünk nagyon a Grand Prixnek. Őszintén szólva, nem vártam ilyen jó helyre, mert nagyon sok gyönyörű és felkészült gyerek volt – adott hangot örömének Noémi édesanyja, Szilágyi Katalin, aki azt is hozzátette: a szépségversenyeken való indulást nem a lánya, hanem ő szorgalmazta.

Ezt a 4 éves magyar kislányt választották Európa legszebbjének a gyermek szépségversenyen
Szilágyi Noémi - fotó: Facebook/Little Miss & Mister Hungary Gyermekszépségverseny

- A gyerek eleinte kevésbé szerette volna a versenyzést, inkább én erőltettem, de már annyira megtetszett neki, hogy lassan fordul a kocka. Noémi nagyon szép kislány, sokat sportol, és nagyon okos. Bízom benne, hogy még nagyon szép eredményeket fog elérni – tette hozzá büszkén.

A verseny két magyar fiú indulója volt a 6 éves Horváth Noel és 11 éves Bálint Kevin. Noel a legjobb talent-show díját, Kevin pedig a legjobb modell díját hozta el. Az ötödik induló, Hegedűs Nóra pedig gyönyörű hangjával kápráztatta el a zsűrit, amiért talent díjat kapott.

Bartalovics Ildikó, a magyar csapat vezetője elmondta: a magyar gyerekek idén még több alkalommal utaznak a világba különböző versenyekre. Sőt, augusztusban először Magyarországon is lesz világverseny.

Forrás: heol.hu
Fotók: Pixabay; Facebook/Little Miss & Mister Hungary Gyermekszépségverseny

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.08.08