Hűtőszekrénybe rakták a kisbabát, mert unták a sírását - Ezért gondold meg jól, kire bízod a gyermeked!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Hűtőszekrénybe rakták a kisbabát, mert unták a sírását - Ezért gondold meg jól, kire bízod a gyermeked! Két fiatal bébiszitter eléggé felháborító módját választotta annak, hogy lecsillapítsák a gondjukra bízott kisbabát. Amikor ráuntak arra, hogy a pici sír, betették a hűtőszekrénybe! Két fiatal bébiszitter eléggé felháborító módját választotta annak, hogy lecsillapítsák a gondjukra bízott kisbabát. Amikor ráuntak arra, hogy a pici sír, betették a hűtőszekrénybe!

Úgy gondolták, vicces, ha berakják a picit a hűtőbe
A felkavaró eset a Massachusetts állambéli Danversben történt, még hétfőn. Sok mindent nem lehet tudni a fiatalkorú elkövetőkről, a nevüket nem hozták nyilvánosságra. Az azonban egyértelmű, hogy mit tettek, mivel az egészet jó poénnak gondolták, felvették videóra és feltöltötték a Snapchatre, adta hírül a NECN hírcsatorna.

A videóban nem csak az látható, hogy a lányok berakják a síró és csupán egy szál bodyt viselő csecsemőt a hűtő egyik polcára, majd rácsukják, hanem az is, ahogyan ezen nevetgélnek, miközben a pici a hűtőből ordít.

Szerencsére nem sokáig hagyták bent a kisbabát a hűtőben - a videón azt is megmutatják, hogy kiveszik, és vigyorogva mondogatják, hogy "semmi baja".

A Swampscottból származó lányok nem sokáig tarthatták viccesnek a tettüket - másnap, kedden letartóztatták őket, miután a helyi gyermekvédelmi hatóság tudomást szerzett a felvételről. Kiskorú veszélyeztetése és veszélyes eszközzel való visszaélés okán vették őket vád alá.

Itt nézheted meg a videót!



Forrás: New York Post

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.08.10