Vízbe fulladt egy négyéves kislány Heves megyében - A nagypapája csak egy pillanatra nem figyelt oda

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Vízbe fulladt egy négyéves kislány Heves megyében - A nagypapája csak egy pillanatra nem figyelt oda Vízbe fulladt egy négyéves kislány a Heves megyei Kerecsenden pénteken, a falu patakjában találtak rá a holttestre. A családban ő a második gyermek, akit tragikus módon veszítettek el. Vízbe fulladt egy négyéves kislány a Heves megyei Kerecsenden pénteken - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

A falu patakjában találtak rá
Lázár Levente elmondta, a falu patakjában délelőtt találtak rá a holttestre. A kiérkező mentők próbálták újraéleszteni a gyereket, de már nem sikerült.

Az MTI szemtanúktól úgy tudja: helybeliek húzták ki a patakból a gyermeket és először ők próbálkoztak az újraélesztéssel. Később mentőhelikopter is érkezett.

Csak egy pillanatra nem figyelt oda a nagypapa
Ugyancsak a helyszínen lévők mondták el azt is, hogy a szülők a kislányt a nagypapára bízták, akinek a pillanatnyi figyelmetlensége miatt kerülhetett a gyerek a patakhoz.

A Blikk információi szerint a családban ez már a második gyermektragédia egy éven belül: tavaly a nagyobbik lányukat érte halálos vonatbaleset.

A felelős 5 év börtönt is kaphat gondatlanságból elkövetett emberölésért
A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást gyermekkorú halálával végződő veszélyeztetés miatt. Amennyiben bebizonyosodik, ki a felelős a kislány haláláért, 5 év börtönre is ítélhetik.

Olvasd el ezt is!
Honnan ismered fel a fuldoklót? Honnan tudhatod, hogy víz került a gyermek tüdejébe? Gyermekorvos válaszol »
Újraélesztés menete babáknál, kisgyermekeknél - lépésről lépésre »

Forrás: MTI, Blikk

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.08.14