Várandós kismamát szállított le a sofőr az 55-ös járatról - Nem hiszed el, miért háborodott fel ennyire!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Várandós kismamát szállított le a sofőr az 55-ös járatról - Nem hiszed el, miért háborodott fel ennyire! Egy várandós kismamát alázott meg a buszsofőr Budapesten, az 55-ös járaton. A 23 éves Klaudia Gyálról igyekezett hazafelé, vele volt kétéves kislánya és édesanyja is. Egy várandós kismamát alázott meg a buszsofőr Budapesten, a Boráros tér és Gyál, Vecsési út között közlekedő 55-ös járaton, tudta meg a Bors.

A 23 éves Klaudia Gyálról igyekezett hazafelé augusztus 11-én, vele volt kétéves kislánya és édesanyja is. Mivel a fiatal anyuka az Ady Endre úton lévő buszmegállóban nem talált padot, így - jobb híján - a járdaszegélyre ült le mindaddig, amíg a járat be nem közeledett.

"Láttam, hogy a földön ült"'
A buszon szerencsére talált ülőhelyet a sofőr fülkéje mögött, ám nem sokáig örülhetett, mert a buszvezető ráförmedt: "Láttam, hogy a földön ült, álljon fel azonnal!".



Mint a kismama a Borsnak elmesélte, nem értette a sofőr felháborodását, hiszen felszállás előtt leporolta a nadrágját. De a sofőr állítása szerint nem elégedett meg a válasszal, fenyegetőzött, rendőrt hív, ha a kismama nem száll le azonnal a buszról.

Panaszt tettek a BKK-nál
Végül megadták magukat és leszálltak, majd ők maguk hívtak rendőrt. A kiérkező rendőrök azt tanácsolták nekik, forduljanak a Budapesti Közlekedési Központhoz, amit ő meg is tett.

Forrás: Bors
Fotó: Wikipédia

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.08.15