Úgy pofon vágta az apa a 11 éves kisfiát, hogy bevérzett a gyerek szeme - Felfüggesztett börtönt kaphat

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Úgy pofon vágta az apa a 11 éves kisfiát, hogy bevérzett a gyerek szeme - Felfüggesztett börtönt kaphat A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal az 51 éves bokodi férfivel szemben, aki bántalmazta a gyermekét. A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal az 51 éves bokodi férfivel szemben, aki bántalmazta a gyermekét.

Rosszul tanult a fiú
A férfi, a felesége és közös gyermekük Bokodon, egy családi házban éltek. A 11 éves kisfiú iskolai magatartásával évek óta voltak problémák, melyet az apja nehezen tolerált.

Felemelte a hangját az apja ellen
A gyermek 2016 októberében több szaktanári figyelmeztetőt kapott magatartási problémái miatt, ezért őt a férfi büntetésül hosszabb időre eltiltotta a számítógép használattól. 2016. október 10-én, a délutáni órákban a kisfiú panaszkodott, hogy  túl hosszú a büntetés és emiatt - a vádirat szerint - nem megfelelő hangnemben beszélt az édesapjával.

Nekiesett az ajtófélfának
A férfi ettől ideges lett, ezért egy alkalommal nagy erővel tenyérrel pofon ütötte a fiát, aki ettől megtántorodott és az ajtófélfának esett. A pofon következtében a gyermek szeme bevérzett, a bántalmazás alkalmas volt arra, hogy a gyermeknek 8 napon túl gyógyuló sérülést okozzon.

Felfüggesztett börtönt kaphat az apa
Az elkövetővel szemben a járási ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Olvasd el ezt is!
Szabad-e néha odacsapni a gyereknek, ha nem fogad szót? Ezt mondja a pszichológus »

Forrás: ugyeszseg.hu
Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.08.28