Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben?

Iveszics Tünde

Hírek, érdekességek

Iveszics Tünde


Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Havi horoszkóp szülőknek, gyermekeknek és babáknak - nem csak az asztrológia szerelmeseinek. Szeretnéd tudni te is, mit üzennek a csillagok neked és a gyermekednek? Olvasd el asztrológiai előrejelzésünket és minden kiderül! 2017 szeptembere vajon a te hónapod?

Havi horoszkóp szülőknek, gyermekeknek és babáknak - nem csak az asztrológia szerelmeseinek. Szeretnéd tudni te is, mit üzennek a csillagok neked és a gyermekednek? Olvasd el asztrológiai előrejelzésünket és minden kiderül! 2017 szeptembere vajon a te hónapod?


Havi horoszkóp szülőknek és gyermekeknek - 2017. szeptember

 

Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Kos (III. 21 - IV. 19.)

Kos szülők, nagyszülők: Szeptembert az év vágyakat beteljesítő hónapjának is nevezhetnénk a Kosok számára. Valójában bármi sikerülhet. Vigyázz azonban, mert csak akkor teljesülhetnek vágyott álmaid, ha azok saját önfejlődésedet szolgálják! Biztos, hogy meg akarsz mutatkozni és ki akarsz törni onnan, ahol eddig bezárva, korlátozva érezted magad testileg, lelkileg vagy érzelmileg. Ez hozhat némi feszültséget az életedbe, amit meg kell majd oldanod. Utadat hó vége felé keresztezhetik, de sikeresen veszed az akadályokat. Családi problémák is adódhatnak, sőt néhány kuszának tűnő helyzettel is találkozhatsz. 5-én a Mars belép a Szűz jegyébe, s egész hónapban segít neked abban, hogy viszonylag hűvös fejjel gondolj végig dolgokat. A tűz kissé alábbhagy, ami jó arra, hogy valóban szétnézz magad körül és magadban is. Tégy rendet az életedben, kezdj el olyan dolgot, amit már régóta terveztél, akár még egy életmódváltás is beleférhet! A mindennapos ügyek, nem szeretem dolgok intézése is sokkal könnyebben megy ebben a hónapban. Ha gyermeked közösségbe (bölcsibe, óvodába, iskolába) megy, a legjobb égi állásokat kapod egész hónapban ahhoz, hogy az új rendet könnyedén beépíthesd életetekbe. A jó alapok pedig akár az egész évet meghatározhatják. Töltődj a természetben, mozogj, kirándulj sokat és máris elröppen a szeptember!

Kos gyerekek: A kis Kos érintettségű gyerekek hatalmas elvárásokkal, tervekkel lépik át az iskola kapuját. Nekik is sokat segítenek az égiek abban, hogy az elvárásoknak megfeleljenek, és jól teljesítsenek a tanév első hónapjában. Az ovisok is nyugodtabbak, türelmesebbek, leköti energiájukat az újdonság varázsa. A kos jegy egyik alaptulajdonsága, hogy hamar ráun dolgokra, mindig szüksége van új impulzusokra. Az évkezdés zsongó újdonsága ezt a szükségletét biztosan kielégíti.
 

Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Bika (IV. 20 - V. 20.)

Bika szülők, nagyszülők: A Bikák számára a szeptember vegyes érzésekkel, gondolatokkal indul. Egyrészt uralkodó bolygója, a Vénusz az Oroszlán jegyében ragyog, másrészt pedig több oldalról is folyamatosan kérdőjelezik meg más bolygók tündöklését, magabiztosságát. Ezek a hatások a benned felmerülő kétségekben, bizonytalanságban ölthetnek testet. A legjobb, ha mindent a maga helyén kezelsz. Például figyelj oda minden nap arra, hogy külsőd harmóniát és szépséget sugározzon, hogy gyermeked gyakorta megsimogasd a dicséretek mellett, hogy bújj össze amilyen gyakran csak tudsz kedveseddel! Ezek mellett pedig főzz finomakat, de ne egyél túl sokat és ne is habzsolj! Kényeztesd magadat is, így a negatív gondolatokat sokkal könnyebben kellemesebbekre cserélheted.  És persze foglalkoznod kell kötelességeiddel, a muszáj dolgokkal is. Így lesz meg az egyensúly. 20-án a Vénusz belép a Szűz jegyébe, ami kicsit leföldeli az érzelmekkel teli Vénuszt és szó szerint lehozza a mindennapok nyugalmába, szürkeségébe. Ezzel egy időben rengeteg ötleted támad a hétköznapok megreformálására, az elhanyagolt dolgok rendberakására. A gyerekkel sokkal szívesebben ülsz le foglalkozni, tanulni, sőt, olyan erőt kapsz, hogy mindenre lesz időd, energiád. Még sportolni is, vagy valamilyen mozgással kapcsolatos dolgot elkezdeni.

A közösségbe készülő Bika gyerekeket folyamatosan bátorítani kell és erősíteni az önbizalmát. Ha iskolás, érdemes sokat tanulni vele, mert ez megalapozhatja a megítélését az év többi részében. Sok sikerélményre van szüksége ahhoz, hogy a továbbiakban stabil pont legyen a közösség életében. A kisebbeknél az ősz valamilyen téren (például mozgás, beszéd, manipuláció) fejlődésbeli ugrást hozhat.


Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek szülők, nagyszülők: Az Ikreknek szeptember 10-ig nagyon meg kell gondolniuk kinek, mit mondanak, mivel könnyen megsérthetnek másokat. Előtérbe kerülhet kritikus éned, nehezebben viseled, ha mások hibáznak körülötted. A szokásosnál energikusabb, de türelmetlenebb, akaratosabb és lobbanékonyabb is lehetsz a hétköznapokban, köszönhetően a Merkúr-Mars együttállásnak (ami 24-ig tart). Azonban előnyödre is fordíthatod, vagyis megélheted pozitívan, ha a plusz energiákat levezeted például mozgással, tanulással, közös és aktív családi programokkal, vagy még több konstruktív beszélgetéssel. Tedd tehát aktívvá a szeptembert életed minden területén! A sors a hónap vége felé kérdez rá arra, hogy jó úton jársz-e? Ha igen, most felismerheted mi a további helyes irány és a szükséges változtatáshoz is megkapod a kellő energiákat. Tanulj, olvass, iratkozz be bárhová, ahol fejlesztheted önmagad, szélesítheted látóköröd vagy új ismeretekre tehetsz szert! Tegyél rendet magad körül és magadban is, kívülről, hűvös és pártatlan racionalitásoddal nézz rá kapcsolataidra és próbáld meg rendezni azokat, ahol gond van! Iskolás gyermekeddel sokkal szívesebben és könnyebben tudsz együtt tanulni az év elején, ami megint csak tölteni fog. Ha olykor pedig enerváltnak éreznéd magad, töltődj fel a szabadban az ősz friss és hűs energiáival!

Az Ikrek érintettségű gyermek is energikusabb, mozgékonyabb ebben a hónapban. Mindenre kíváncsi, mindent tudni akar és esetenként még az érzelmeket is képes elemezni. Többet vágyik társaságba, többet szeretne beszélgetni, játszani, és azt érzi nincs elég ideje ahhoz, hogy várjon az ismeretek megszerzésére. Segíts neki, és beszélgess vele sokat, tanuljatok együtt, vidd társaságba és játssz vele amennyit tudsz! Ehhez te is megkapod a kellő energiát, bármilyen jegyben is születtél és tudod is, hogy megéri a befektetés!


Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák szülők, nagyszülők: Disszonáns érzésekkel indul a szeptember. Talán sok lesz hirtelen a dolgod, amit meg kell csinálnod, el kell intézned. Energiád azonban mindenhez lesz, így nem kell aggódnod, bírni fogod. Rögtön 2-án a megújuláshoz kapsz egy löketnyi erőt, energiát. Az égi állások ebben a hónapban a kötelességről szólnak számodra. Ne halogass semmit, jobb, ha mielőbb elintézed, megteszed, megbeszéled, amit kell. A hónap kérdése: megteszek-e mindent, amit elvárnak tőlem? Miközben ezt boncolgatod magadban, ne feledkezz meg magadról sem, hiszen a legfontosabb ember te vagy (illetve te kellene, hogy legyél) az életedben. Ha te rendben vagy, minden és mindenki rendben lesz körülötted. Mérd fel mire van szükséged és ne szégyelld kimondani azt. 5-én igazán ragyoghatsz, tervezhetsz bármit, majd 8-án kreatív ötleteiddel teljesítheted ki az előző napok intuitív késztetéseit. 17-től 22-ig minden nap más energiák mozognak benned, nem csoda ha úgy érzed, nagyon össze kell magad szedned. 28-án már sokkal jobban fogod magad érezni, bár kissé sötétebb gondolataid felszínen maradhatnak. Épp ezért menj társaságba, találkozz barátaiddal, esténként pedig romantikázz pároddal, így lesznek napjaid boldogabbak szeptemberben is!

A kis Rák gyermek napjai is mozgalmasabbak, mint eddig.  Intenzív érzések, kreatív gondolatok kavarognak benne. Lehet, hogy a felszínen ebből semmit sem érzel, de belül már a kicsiket is egyre több dolog foglalkoztathatja. Ebben az időszakban is szüksége lesz a szeretgetésre, a simogatásra, a sok puszira és persze a bátorításra, ösztönzésre még akkor is, ha már nagyobbacska.


Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlán szülők, nagyszülők: A szeptember nagyon jól indul az Oroszlánoknak. A hónap a szépségről és az erőről szól, mint az igazi oroszlánoknál. Természet adta, kecses szépség és ősi erő együtt, ami aztán mindenre képessé teszi az Oroszlán jegy szülötteit ebben a hónapban. Szeptember 1-én 00.00. órakor még mindig a jegyben jár a Vénusz, a Mars és a Merkúr. Ami pedig a legjobb, hogy csupa segítő fényszöget kapnak, ezért is érezheted a fentieket intenzíven. 4-én a Merkúr megáll, nem mozog sem előre sem hátra, majd 6-án indul el újra előre. A Merkúr a hétköznapok, a racionalitás és a kommunikáció bolygója. Gondolkodásra, elmélkedésre késztet. Nézz körül tehát kapcsolataidban, rendezd a kusza viszonyokat, beszéld meg, amit meg kell és gondolkodj egy kicsit a jövőddel kapcsolatban! Jó időzítés, ha közösségbe megy gyermeked arra, hogy praktikusan meg tudd tervezni a napjaitokat. Kitalálhatsz egy jól működő napirendet, amibe minden belefér és így megkönnyíti a hétköznapokat. Használd ki az égi energiákat a hónap első napjaiban a dolgok megvizsgálására és ésszerű racionalizálására. Közben pedig ne feledkezz meg a töltekezésről sem! Kényeztesd magad és menj el egy jó kis masszázsra vagy kozmetikai kezelésre, vagy vásárolj szép dolgokat! 

Az Oroszlán érintettségű gyermekek jól érzik magukat, szinte ragyognak. Ha közösségbe mennek, alig várják, hogy megmutathassák magukat az új közegben. Eleinte kicsit félénkek lehetnek, de hamar bemelegszenek. Segítheted őt például úgy, hogy közösen találjátok ki az új ritmust, napirendet az életetekben. Tervezzetek együtt, jó kis móka lesz!


Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűz szülők, nagyszülők: Szeptember sok szempontból a Szűz hava, ami valósággal megszépíti, energiával tölti a Szűz jegy szülötteit. A Nap szeptember 22-ig a Szűz jegyében jár, a jegy ura, a Merkúr 10-én lép a jegybe, a Mars 5-én, a Vénusz pedig 20-án követi a csapatot. Közben 20-án reggel az Újhold is a Szűz jegyben segíti a jegy szülötteit. Nem csoda, hogy ennyi hatást már nehezen lehet elviselni, hiszen semmi nem lesz egyszerű, tiszta, ahogyan a Szűz jegy szülöttei szeretnék. Használd ki, hogy a Nap a jegyben jár, ragyogj te is, ahogyan a Nap tündököl az égen! Hozd ki magadból a legjobbat, amihez 5 –én plusz energiát ad a Mars. Felvértezve várhatod a Merkúrt, ami az előbbiek mellett felerősíti a kommunikációt. Tehát elég erőt kapsz ahhoz, hogy kiállj magadért, megbeszélj eddig halasztott, fontos dolgokat, hogy átgondold mi a következő cél az életedben. Annyi energiát kapsz, hogy nem esik nehezedre gyermekeddel foglalkozni, sőt magadra és a háztartásra is elegendő energia jut. Az Újhold pedig valódi ajándék számodra! Tervezz, álmodj és beteljesül! Életmódváltás, valami új tervezése, megújulás kívül és belül, mind jöhet, erőt kapsz az égiektől a megvalósításhoz.

A kis Szűz gyermek számára is mozgalmas lesz a szeptember. Sok új dolog történik vele, sok új ismeretségre tesz szert és új barátokat is szerezhet. Ebben segítened kell azzal, hogy nyitogatod, bátorítod és persze sokat szeretgeted őt. Minden állás kedvez ahhoz, hogy megmutassa, mennyire okos, értelmes gyermek. Alakítsatok ki együtt napirendet, ami segíti őt az új dolgok jobb befogadásában!


Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérleg szülők, nagyszülők: A nagy jótevő bolygó, a Jupiter még mindig a jegyben jár. Használd ki ezt az időszakot, hisz utolsó lehetőségként adja meg neked, hogy kibontakozz, hogy megvalósítsd álmaidat! Legközelebb 2028. augusztus 24-én lép ismét a jegybe a Jupiter. Ha eddig nem tettél semmit, vagy változást, előrelépést szeretnél, akkor még mindig segíthet neked. Például most ráismerhetsz arra, hogyan tovább, mit kell tanulnod, elsajátítanod ahhoz, hogy régi, akár gyermekkori álmaid teljesülhessenek. Ne várj tovább, légy kezdeményező, állj ki magadért, merd kimondani mit szeretnél és azt is, amit nem! Hinned kell magadban, légy optimista! Szeptember 22-én lép a Nap a Mérleg jegybe, ami felerősíti a Jupiter hatását. Rengeteg energiát kapsz, ragyogsz te is, szívesen vannak veled az ismerősök, az ismeretlen emberek pedig azonnal meglátják benned az értékes, szerethető, barátságos partnert. Keresd az új kapcsolatokat, légy nyitott és minden információ rád talál majd, amire szükséged van a továbblépésben, fejlődésben. A Merkúr 30-án követi a Napot, ami segít a kommunikációban, a dolgok racionális átgondolásában. Vedd számba mi a dolgod, hogyan teheted kényelmessé napjaid, hogyan racionalizálhatod és könnyítheted meg a hétköznapokat.

A Mérleg gyermekek számára is remek hónapnak ígérkezik a szeptember. Ők is ragyognak, még többet és jobban kommunikálnak, szívesebben barátkoznak. Nagy terveik és vágyaik lehetnek, amik közül pár dolgot rögtön a szülinapjukon meg is kaphatnak. Ha kicsi még, fejlődése minden téren felgyorsul és persze mindenki, ismerős és ismeretlen is el lesz ragadtatva bájos kis lényétől.


Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpió szülők, nagyszülők: Szeptemberben a Skorpiók életében a Holdat emelném ki. 2-án és 29-én a Hold a Plútóval áll együtt, a kettő között pedig, 22-én a lép be a Hold a Skorpió jegyébe. Másik uralkodó bolygója a Mars pedig az Oroszlán, majd a Szűz jegyében, együtt a Merkúrral majd 24-től a Vénusszal halad. Tehát igazán mozgalmas, érzelmekben, indulatokban gazdag hónap elé néznek a Skorpiók szeptemberben. A hónap első kétharmadában segítséget kapsz ahhoz, hogy kordában tartsd intenzív érzéseidet, magyarázatokat keress azokra és megtanulj átgondoltan cselekedni. A hónap végén már több szempontból sem tudod visszafogni magad. Energiáid a csúcson pörögnek, hegyeket tudnál elmozdítani és hevességed vagy elviselhetetlen forróságba vált, vagy jéghideg közönybe. Rajtad áll, hogyan éled meg, a tüzet például beviheted a párkapcsolatodba, a hidegséget pedig használd saját önfejlődésedre! Jó kis önismereti elfoglaltság például, amikor megfigyeled magad: mikor, milyen helyzetben, mit érzel és kivel vagy mivel kapcsolatban érzel bizonyos dolgokat és miért. Jó kis játék lesz, épp neked való, hiszen alapban arra születtél, hogy elemezd mások érzelmeit, hogy hatást válts ki és figyeld az emberek reakcióit.

A kis Skorpiók napjai ebben a hónapban sem telnek teljes nyugalomban, békességben. Kis segítség az iskolásoknak, hogy a Marssal együtt haladó Merkúr segít a tanulásban, a hétköznapi, kötelező, rutindolgok elfogadásában. Segít megnyílni, kommunikálni, sőt leckét írni és tanulni. A pici Skorpiókat vidd ki sokat, vidd társaságba, ha pedig nagyobbacska a játszótérre gyerekek közé, hadd figyelje a világot, az embereket és nyisson a többiek felé a te segítségeddel, hogy felnőtt korában könnyedén tehesse egyedül ugyanezt!
 


Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyilas szülők, nagyszülők: Energetikailag jól indul a Nyilasok számára ez a hónap. Erőt, lendületet kapsz az égiektől, a munkát is jobban bírod, tehát jöhet bármi, mindennel könnyedén megbirkózol. Ha életed valamelyik területén váltásra vagy reformokra van szükséged, most itt az idő a cselekvésre. Elkezdhetsz valami újat mozgás, munka terén, belekezdhetsz életmódváltásba vagy önismereti célú tanfolyamra is beiratkozhatsz. A nagy lendület mellett azonban figyelj arra, hogy megfontolt döntéseket hozz, ne ugorj bele azonnal semmibe! A sok energiával is okosan gazdálkodj, végezz el minden munkát alaposan, tedd oda magad, légy kitartó és céltudatos, hiszen vágyott céljaid elérése csak így biztosított. A szeptember egyik tanítanivalója számodra a mérték, az optimális arányok megélése. Ne ess túlzásokba, kerüld a szélsőségeket. Másik tanulnivaló a párkapcsolat terén van. A hónap vége felé már látnod kell, hogy miben erős vagy miben döccen a párkapcsolatod, mit kell tenned a hétköznapokban a harmonikus és boldog kapcsolatért. Most kell befektetned ebbe, plusz energiát belevinned, amit meg is kapsz az égiektől. Gyermekeddel is energikus, mozgalmas napokat élsz meg. Foglalkozz és játssz vele többet, beszélgessetek sokat, hiszen ehhez is megkapod a kellő energiát!

A Nyilas érintettségű gyerekek is tele vannak életkedvvel, lelkesedéssel, erővel és energiával. Ha közösségbe megy, ez segíthet abban, hogy bírja a tempót, kellően fogékony legyen az új információkra és az új gyerekekre. Mint, ahogyan a felnőtt Nyilasoknál említettem, neki is meg kell tanulnia, hogy a kitartó, szorgos munka meghozza gyümölcsét. Ebben segíthet a napirend vagy apró feladatok elvárása és betartatása.


Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Bak ( XII. 22 - I. 19. )

Bak szülők, nagyszülők: Remélhetőleg a nyár kellőképp feltöltötte a Bak jegyűeket energiával, így lélekben megerősödve kezdődik számukra a szeptember. A Plútó a jegyben szeptember 28-ig retrográd vagyis hátráló mozgást végez, ami erőt és késztetést is ad ahhoz, hogy elmerülj a lélek mélységeiben, alászállj lelked legmélyebb bugyraiba. Ez nem könnyű időszak, de ha túl leszel rajta, akkor felszabadulsz és az életed is könnyebbé válik. Ráláthatsz az új lehetőségekre, utakra, ami akár gyökeres változásokat is generálhat az életedben. Ehhez lehet, hogy segítségre lesz szükséged, de a hó elején erre is rátalálhatsz, ha megpróbálsz figyelni a jelekre, az álmaidra, a megérzéseidre. Ehhez segítség, ha spontánabb vagy, mint egyébként, mert így tudsz kellőképpen ráhangolódni az univerzumra. Ha jó az irány, októberben akkora löketet kapsz mindenhez, hogy életed valóban gyökeresen változhat meg, persze veled együtt. A munkádban lehetsz gyakorlatias, racionális, de ne aggódj, ha nem tudsz úgy dolgozni, mint ahogyan szeretnél, 120 százalékon. Párkapcsolatod is felfrissítheted, hiszen a Plútó gátakat, gátlásokat dönt le, megújít és megváltoztat. Bármi lehetséges minden téren, csak hinned kell magadban! Gyermekeddel kapcsolatban törekedj az érzelmeid kendőzetlen megélésére, kimutatására!

Az erőteljesen Bak érintettségű gyermekek lehet, hogy bezárkóznak szeptemberben. Az is többször megeshet, hogy könnyen elkeseredik a világ szörnyűségein, így vigyázni kell miket hall tőletek, vagy mit lát a televízióban. Már az egészen kis Bak gyermeknek is lehetnek komoly, felnőtteket is meghazudtoló meglátásai, amit ők még bátran ki is mondanak. Vedd őt komolyan, növeld az önbizalmát és adj neki rengeteg szeretetet! Így erősítheted őt lélekben.


Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Vízöntő ( I. 20 - II. 18. )

Vízöntő szülők, nagyszülők: A szeptember önbizalommal telve indul a Vízöntők számára. Olyannyira erősnek és optimistának érzed magad, hogy mások véleményét nehezen hallgatod meg és nem is nagyon engeded, hogy befolyásoljanak. Ez mindenféle további nehézségekhez, problémákhoz vezethet életed majd minden területén. A megoldás lehet a konstruktív beszélgetés, ami téged is előre visz helyzetekben, megoldásokban. Vigyáznod kell azzal, hogy kinek, mikor, mit mondasz, nehogy megbánts másokat! Vedd elő hűvös, realista énedet és saját magad is vizsgáld meg, ne csak a másikat okold! Hó vége felé már fogyóban az energia, a kedv és az optimizmus. Épp ezért lesz hangulatod is ingadozó, amit más is érzékelhet. Próbálj meg töltődni régi vagy új módszerekkel: torna, masszázs, fürdő, kirándulás, esetleg egy rövid kirándulás, utazás is jót tehet. Most segíthet igazán a család, épp ezért ápold kapcsolataid, főleg családi vagy baráti kapcsolataidat, törődj szeretteiddel, hidd el, megéri! Szeptemberben sok helyen indulnak (akár online) kurzusok, tanfolyamok, érdemes szétnézned, hiszen az önismeret és a spirituális fejlődés útján, ha még nem indultál el, itt az idő, hogy elindulj.  

A Vízöntő csemeték is tele vannak energiával, beszédesebbek, játékosabbak, a kicsik pedig nyugtalanabbak, sírósabbak lehetnek. Ha a kis Vízöntő közösségbe megy, az kielégíti újdonságigényét, leköti fölös energiáit, így könnyebben viseli szabadsága korlátozását. Plusz lendületet adhat neki, ha valamilyen téren kitűnik a többiek közül. Erősítsd abban, amiben nagyon jó, hogy bátran kiállhasson megmutatni egyediségét, igazi, kreatív egyéniségét!
 


Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben? Halak ( II. 19 - III. 20. )

Halak szülők, nagyszülők: A Halak jegy szülöttei tovább lubickolhatnak, áramolhatnak a léttel, persze képletesen. A nyárból az őszbe kíséri őket a harmónia, a béke és a nyugalom. Ráadásképpen szeptember 6-án Halak Telihold is lesz, ami aztán beindítja a rakétákat a Halaknál. Minden lehetséges, bármit szeretnél, az beteljesülhet! Persze tenned is kell érte, de ha áldozatos munkával, kitartóan teszed a dolgod, akkor valóban beteljesülhetnek álmaid. Figyelj ezen a napon még inkább a megérzéseidre, a sugallatokra, az álmaidra, a jelekre! A Telihold idején arra is rájöhetsz, hogy mit kell elhagynod múltadból, mit kell letenned lelki terheidből ahhoz, hogy a ne cipelj feleslegesen semmit tovább. Mivel a Halak jegyűekre általában jellemző az áldozatvállalás, vizsgáld meg te hol, milyen területen vagy áldozat, vagy miben használnak ki mások. Esetleg azt is nézd meg, hogy te kit használsz ki, mert ez is előfordulhat. Ugyanakkor sokkal érzékenyebb, indulatosabb lehetsz, mint Telihold idején sokan mások is. Nagyon sok kreatív ötlet, előre mutató, újító terv juthat eszedbe. Ezeket akár le is írhatod, ne hagyd elveszni azokat! Mivel ezekben a napokban mások is feszültebbek, próbáld elkerülni a konfliktusokat és ne bonyolódj meddő vitákba! Ha van bármilyen művészi hajlam benned, akkor itt az ideje, hogy megtapasztald annak pozitív, oldó, eloldó, felszabadító hatását. Rajzolj, agyagozz, fess, táncolj, szóval bármit elkezdhetsz, amit szeretnél, az égiek segítenek mindenben!

A Halak gyermekek is biztosan megérzik a Teliholdat. Kibillennek a jól megszokott harmóniából, emiatt pedig nyűgösebbek, izgatottabbak lehetnek. A legjobb, ha követitek a szokásos rutint, kerülitek az új és megerőltető tevékenységeket, a zajos és mozgalmas helyeket. Biztosítsd a nyugodt alvást, a csendes, közös játékot, használd ki az alkalmat komoly beszélgetésekre vagy tarts vele képzelt mesebirodalma varázslatos világába! Ha jól irányítod a beszélgetést, mesélést, rávilágíthatsz a mese és a valóság, számára olykor teljesen összemosódó különbözőségére.

Szerző: Iveszics Tünde
Fotók: Pixabay

Iveszics Tünde

Hírek, érdekességek

Iveszics Tünde


2017.09.04