Fotók: ezt a két kisfiút keresi a rendőrség! - Eltűntek otthonról, segíts őket megtalálni

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Fotók: ezt a két kisfiút keresi a rendőrség! - Eltűntek otthonról, segíts őket megtalálni Turi Krisztofer és Murzsa Roland egymástól függetlenül tűntek el 2017. szeptember 6-án, mindketten 11 évesek. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Minden szülő rémálma vált valóra: két kisfiú is eltűnt szeptember 6-án, szerdán adta hírül a police.hu.
 

Murzsa Roland eltűnése


A 11 éves Murzsa Roland 2017. szeptember 6-án ismeretlen helyre távozott 8. kerületi lakcíméről, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Így néz ki Murzsa Roland
Murzsa Roland 140 centiméter magas, rövid barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor piros hosszú ujjú felsőt, világosszürke melegítőnadrágot és fekete-piros színű sportcipőt viselt.

 

Turi Krisztofer eltűnése


A szintén 11 éves Turi Krisztofer ugyancsak szeptember 6-án tűnt, el a 3. kerületből, azóta nem tudni róla.

Így néz ki Turi Krisztofer
Turi Krisztofer 155 centiméter magas, rövid barna oldalt felnyírt hajú. Eltűnésekor szürke melegítőnadrágot és fekete-fehér pólót viselt.

Augusztusban is eltűnt
A kisfiút nemrégiben már kereste a rendőrség: augusztus 28-án délután egy Flórián téri gyermekprogramon veszett nyoma, de feltehetően később megtalálták.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható Murzsa Rolandot vagy Turi Krisztofert felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét!

Forrás, fotók: police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.09.07