"Köszönöm, hogy Nóri fájdalmait enyhítették" - Szívhez szóló levelet kaptak a mentősök egy édesanyától, akinek a kislánya balesetet szenvedett

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Szívhez szóló levelet osztott meg az Országos Mentőszolgálat, melyben egy édesanya köszöni meg, hogy milyen kedvesen bántak a balesetet szenvedett kislányával. Szívhez szóló levelet osztott meg az Országos Mentőszolgálat, melyben egy édesanya köszöni meg, hogy milyen kedvesen bántak a balesetet szenvedett kislányával.

"Kérem, engedjék meg, hogy soraimmal zavarjam Önöket!
Kislányom, Nóra, 2017. július 20-án balesetet szenvedett, így mentőt hívtam hozzá. A mentő hívását a 104-es központi számon keresztül intéztem. Köszönöm a hívásomat fogadó fél emberi hozzáállását, navigálását a teendőkkel. Az esetkocsi lakcímünkre (Vecsésre) érkezett. Ezúton szeretnék köszönetet mondani nekik, mert ott, abban a helyzetben erre nem volt lehetőségem.

Köszönöm, hogy Nóri fájdalmait enyhítették, köszönöm, hogy engem, mint gyermekéért aggódó anyát, emberként kezeltek és végül, de nem utolsósorban, köszönöm, hogy a megszeppent 3 éves kisfiamra, is maradt idejük: egy gumikesztyűből készített figurát kapott a mentőautó sofőrjétől, mely azóta is beszédtéma kisfiamnál..."


Mint a levélből kiderült, a kislányt a mentősök kórházba vitték -  végül néhány napot töltött ott, szerencsére kedves és szakértő kezek közé került - ezért pedig szintén köszönetet szeretne mondani az édesanya a levelében:   

Szeretném, ha hálámat és köszönetemet továbbítanák a Gyermek-traumatológiai Osztály minden dolgozójának, akik részt vettek illetve kapcsolatba kerültek gyermekemmel az ellátása során és kapcsán. Köszönöm az orvosoknak, a betegszállítónak, az ultrahangot és röntgent végző kollégáknak, a szakorvosoknak, az ápolóknak, nővéreknek és a jobb komfortérzet segítőinek: az élelmezési és takarítói dolgozóknak. (remélem senkit se hagytam ki a felsorolásból)
Kérem segítségüket abban, hogy köszönetünk és hálánk ilyen formában eljuthasson minden érintett személyhez: köszönjük!!

Tisztelettel,
Pappné Mertse Ildikó és Papp Nóra Lili


Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.09.13