Tornaórán, bemelegítés közben esett össze egy fiú egy Hajdú-Bihar megyei iskolában - 30 percig küzdöttek az életéért

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Tornaórán, bemelegítés közben esett össze egy fiú egy Hajdú-Bihar megyei iskolában - 30 percig küzdöttek az életéért Az Országos Mentőszolgálat újabb sikeres újraélesztésről adott hírt - a fiú életét sikerült megmenteni, hála az iskola tanárainak és a gyorsan kiérkező mentősöknek. Az alábbi történetet osztották meg szeptember 14-én, csütörtök délután. Az Országos Mentőszolgálat újabb sikeres újraélesztésről adott hírt - a fiú életét sikerült megmenteni, hála az iskola tanárainak és a gyorsan kiérkező mentősöknek. Az alábbi szerencsésen végződő történetet osztották meg szeptember 14-én, csütörtök délután.

Bemelegítés közben esett össze
Posztjuk szerint tornaórán, bemelegítés közben esett össze egy 18 év körüli fiú ma délelőtt egy Hajdú-Bihar megyei iskolában. A tanárok rögtön értesítették a mentőket, és a mentésirányító telefonos támogatásával azonnal megkezdték az újraélesztést, amit az öt percen belül odaérkező rohamkocsi személyzete folytatott.



Fél óráig tartott az újraélesztés
A fiú szívműködését közel félórás küzdelemmel, többszöri defibrillálással sikerült újraindítani. A gyors, szakszerű elsősegélynyújtásnak és mentőellátásnak köszönhetően a fiút stabil állapotban szállították kórházba - írták.

Olvasd el ezt is!
Újraélesztés menete babáknál, gyerekeknél - Ezt kell tenned lépésről lépésre! »

Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Fotó: Országos Mentőszolgálat

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.09.14