Újszülötteket zaklattak a kórház dolgozói - Le is fotózták, mit csináltak a csecsemőkkel

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Újszülötteket zaklattak a kórház dolgozói - Le is fotózták, mit csináltak a csecsemőkkel Óriási felháborodást váltottak ki azok a fotók és videók, melyeket két kórházi alkalmazott készített újszülött csecsemőkről - az eset nyilvánosságra kerülése óta az érintett kórház nyilvánosan elhatárolódott az érintett dolgozóktól, és felfüggesztette őket állásukból. Óriási felháborodást váltottak ki azok a fotók és videók, melyeket két kórházi alkalmazott készített újszülött csecsemőkről - az eset nyilvánosságra kerülése óta az érintett kórház nyilvánosan elhatárolódott az érintett dolgozóktól, és felfüggesztette őket állásukból.

Zaklatták az újszülötteket
A napokban alaposan felzaklatta a kedélyeket két fiatal kórházi dolgozó tette, aki a Jacksonville-i Tengerészeti Kórház újszülött osztályán teljesítettek szolgálatot. Az említett alkalmazottak ugyanis úgy gondolták, vicces, ha az újszülötteken töltik ki frusztráltságukat - és mindezt a Snapchaten is megörökítik.



Az egyik fotón például a középső ujját mutatja az egyikük egy csecsemő felett, azzal a szöveggel: "Na, most pont így érzek ezek miatt a mini Sátánok miatt." Egy másik képen egy kis újszülöttet függőleges helyzetbe állítottak és rap-zenére "táncoltatták".

Facebook poszt alapján azonosították őket
Szerencsére a posztolt képeket egy Jacksonville-i Facebook-felhasználó, Denise Shellito is látta (sőt, egyikükre rá is ismert, egy középiskolába jártak...), akit felháborított a dolgozók viselkedése, ezért montázst készített a fotókból és kiposztolta az oldalára, hogy minél többen megosszák és híre menjen. Végül a kórházhoz is eljutott a poszt, akik közleményben határolódtak el dolgozóik tettétől.

- Értesültünk az interneten keringő videókról és fotókról. Ez a viselkedés felháborító, elfogadhatatlan, minden szakmaiságot nélkülöz és teljességgel tűrhetetlen. Azonosítottuk a szóban forgó alkalmazottakat - nem nővérekről van szó, hanem két tengerészeti asszisztensről. Eltávolítottuk őket a posztjukról és átadtuk őket a polgári és a hadi igazságszolgáltatásnak. Továbbá értesítettük a csecsemők szüleit - írták.

Forrás, fotók: CBS News 
Kezdőfotó: Pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.09.20