Kérem, jöjjenek, most szültem meg a kisbabám egy mosdóban! - Viccből hívta fel a mentőket a nő, akihez helikoptert is küldtek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kérem, jöjjenek, most szültem meg a kisbabám egy mosdóban! - Viccből hívta fel a mentőket a nő, akihez helikoptert is küldtek Egy felnőtt nő azzal hívta fel a mentősöket, hogy egy mosdóban kellett megszülnie a kisbabáját, mert hirtelen megindult a szülés. A kiérkező mentősök azonban nem találtak senkit a helyszínen. Kiderült, a nő csak meg akarta tréfálni őket. Úgy tűnik, valaki túlzásba vitte a tréfálkozást, és egészen felháborító módon tréfálta meg a mentősöket, derül ki az Országos Mentőszolgálat friss posztjából.

Kérem, jöjjenek, megindult a szülés, egy mosdóban kellett megszülnöm a kisbabám!
Mint írják, október 10-én, a mai reggelen egy ijedt nő telefonált be és a miskolci mentők segítségét kérte. A telefonban elmondta, hogy hirtelen megindult nála a szülés és ezekben a percekben adott életet gyermekének egy közterületi mosdóban. A mentésirányító a legmagasabb prioritásba sorolta a segélykérést: azonnal küldött egy mentőhelikoptert és két rohamkocsit is az újszülött és az édesanya ellátására..

Senki nem tudott arról, hogy baba született volna
Szinte le sem tették azonban a telefont, amikor a helyszínen landoló helikopter visszajelzett, hogy a helyszínen nem várja őket senki és a járókelők sem tudnak hasonló eseményről. A mentőautók is megérkeztek, mire a mentésirányító ismét elérte a bejelentőt, aki sokáig nem vette fel a telefont. Végül sikerült elérni a nőt, aki úgy tett, mintha nem is tudna a segélykérésről.

Csak vicc volt, mondta a nő a mentősöknek
Végül aztán bevallotta az egyébként felnőttkorú telefonáló, hogy csak „csínytevésnek szánta” a bejelentést, ami miatt a mentők komoly erőket mozgósítottak.

Mint a posztban írják, az irányításon dolgozó bajtársak és a helyszínre riasztott mentők óriási megdöbbenéssel vették tudomásul, hogy egy ízetlen, tréfának legkevésbé sem mondható telefon miatt feleslegesen érkezett az életmentő segítség. A helyszínre nemcsak a mentőket, de a rendőrség munkatársait is riasztották, így eljárás indulhat a „mókázó” bejelentővel szemben.

- Méltatlan és vérlázító, hogy felnőtt emberek ezzel szórakozzanak. Minden kérdésemre adekvát választ adott, fel sem merült bennem, hogy ilyesmit hazudik valaki - mondta a mentésirányító, aki közel 40 év szolgálat alatt még nem találkozott ilyen botrányos esettel.

Forrás, fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.10.10