Botrány az 5-ös buszjáraton: nem engedte felszállni a sofőr a kisgyermekes anyukát a buszra - Vizsgálat indult az ügyben

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Botrány az 5-ös buszjáraton: nem engedte felszállni a sofőr a kisgyermekes anyukát a buszra - Vizsgálat indult az ügyben Kiabáltak a felháborodott utasok a budapesti 5-ös buszon a sofőrrel, mert egy kisgyerekes anyuka orra előtt becsukta az ajtót és nem engedte felszállni - számolt be az egyik tévécsatorna híradója. Kiabáltak a felháborodott utasok a budapesti 5-ös buszon a sofőrrel, mert egy kisgyerekes anyuka orra előtt becsukta az ajtót és nem engedte felszállni - erről számolt be a Tények, akinek egy szemtanú utas telefonon mesélt a részletekről.

Nem engedte felszállni az anyukát
A buszmegállóban ragadt édesanyát és gyermekét végül egy autós felvette, és elvitte a következő megállóig, ahol végül feljutott a buszra, de abban sem volt köszönet. Az anya ugyanis szóvá tette a sofőrnek, hogy miért nem nyitotta ki neki az ajtót, amire rögtön meg is kapta a választ - mégpedig, hogy azonnal hagyja ezt abba, és addig különben sem indulhat el a busz, amíg a sofőr beszél, mert az nem szabályos. Ezt követően az anyuka idegesen követelni kezdte, hogy legalább a nevét árulja el a sofőr, mert ez így nem járja, hogy csak úgy otthagy utasokat a megállóban.



Több utas is a védelmére kelt az anyukának, sőt, egyikük hozzátette, előfordult már, hogy vele ugyanez a sofőr gorombáskodott, ugyanezen a vonalon.

Az anyuka mellett kiálló utas is pórul járt
A történetnek itt még nem volt vége: a következő megállóban az anyuka mellett kiálló utast nem engedte leszállni a sofőr, majd elindulva azt kiabálta a hangosbemondóba, hogy aki eszik a buszon, az rögtön szálljon le (ezzel mindaddig nem volt problémája, amíg az anyukás eset nem történt). Ezt követően pedig percekig várakozott az egyik megállóban, és nem volt hajlandó továbbmenni.

Az eset kapcsán a Tények megkereste az ügyben illetékes VT-Arriva személyszállítót, akik azt közölték, belső vizsgálatot indítanak az ügyben, és amennyiben megállapítható a járművezető mulasztása, úgy megteszik a szükséges munkáltatói lépéseket.

Forrás: Tények
Fotó: Wikipédia/by Kemenymate (a kép illusztráció!)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.11.15