Már nem élt a kisbaba, amikor rátaláltak egy utcai szemetes mellett - A rendőrség most a lakosság segítségét kéri

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Már nem élt a kisbaba, amikor rátaláltak egy utcai szemetes mellett - A rendőrség most a lakosság segítségét kéri A kisbabát november 19-én tette le egy ismeretlen nő a Nyíregyháza, Mező út 6. szám alatti társasház előtti szemetes konténerek mellé. Járókelők találtak rá még ugyanazon a napon estefelé, az akkor már halott csecsemőre. A rendőrség szemtanúkat keres. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást és most a lakosság segítségét kéri, közölte a police.hu.

A kukák mellett találták meg az újszülött kis testét
A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen tettes egy újszülött csecsemőt helyezett el a Nyíregyháza, Mező út 6. szám alatti társasház előtti szemetes konténerek mellé 2017. november 19-én. Járókelők találtak rá még ugyanazon a napon 19 órakor, az akkor már halott csecsemőre.

Szemtanúkat keres a rendőrség
A rendőrség kéri annak az eddig ismeretlen személyazonosságú nőnek és férfinak a jelentkezését, akik hat gyermekkel együtt tartózkodott a Nyíregyháza, Mező út 6. szám alatti társasház előtt 2017. november 19-én 14 órától 17 óráig, valamint akik információval rendelkeznek a bűncselekményről, illetve az eddig ismeretlen személyazonosságú anyáról. Kérjük, jelentkezzenek azok is, akik a képen látható „Street One” márkájú, lila színű, virágmintás női felső korábbi viselőjéről rendelkeznek információval.



Jelentkezni lehet személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Nyíregyháza, Bujtos u. 2. sz.), telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.  

Forrás, fotó: police.hu 
Kezdőfotó: Pixabay (illusztráció!)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2017.12.06