Újévi baba 2018: Budapesten és vidéken is kisfiú született az évben elsőként - Tündéri fotókon a kis újszülöttek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Újévi baba 2018: Budapesten és vidéken is kisfiú született az évben elsőként - Tündéri fotókon a kis újszülöttek Újévi babák 2018: A fővárosban és vidéken is kisfiú babák születtek elsőként, értesült az MTI. Tudd meg, melyik kórházban jöttek világra a kisbabák 2018 januárjának első napján. A fővárosban és vidéken is kisfiú babák születtek elsőként, értesült az MTI. Tudd meg, melyik kórházban jöttek világra a kisbabák.

Flóris baba Budapesten
A fővárosi Szent István kórházban született 2018 első budapesti újszülöttje. Az intézmény hétfő reggeli tájékoztatása szerint a kisfiú, Klima-Vécsey Flóris és édesanyja, Vécsey Virág is jól vannak. A kisfiú 0 óra 23 perckor, 54 centiméterrel és 3400 grammal született a 41. hétre természetes úton, édesanyja első gyermekeként.



A kisfiú 0 óra 23 perckor, 54 centiméterrel és 3400 grammal született a 41. hétre természetes úton, édesanyja első gyermekeként.

Balázs Imre baba Szombathelyen - az ország első babája!
Vidéken elsőként Szombathelyen, nulla óra 1 perckor született az első gyermek, a Markusovszky Kórházban - közölte a Vas megyei kórház hétfőn az MTI-vel.



Az intézmény tájékoztatása szerint Balázs Imre 3130 grammal, 50 centiméterrel, természetes úton jött a világra.



A kisfiú a 36 éves édesanya, Kiss Emese Enikő első gyermeke. A baba és édesanyja egyaránt jól vannak - közölték.

Forrás: MTI
Fotók: MTI/Krizsán Csaba; MTI/Mónus Márton

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.01.01