Óvodás lett a kis Sarolta hercegnő! Tündéri fotókat osztott meg róla a brit Palota az első ovis napján

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Óvodás lett a kis Sarolta hercegnő! Tündéri fotókat osztott meg róla a brit Palota az első ovis napján Hogy rohan az idő! A kis Sarolta hercegnő már elmúlt kétéves, így elkezdte az óvodát. Ennek apropóján tündéri képeket osztottak meg a királyi család hivatalos Facebook-oldalán, nézd meg te is! Hogy rohan az idő! A kis Sarolta hercegnő már elmúlt kétéves, így elkezdhette az óvodát. Ennek apropóján tündéri képeket osztottak meg a királyi család hivatalos Facebook-oldalán, nézd meg te is!

A kis hercegnő 2015. május 2-án született, most már 2,5 éves, így szülei úgy döntöttek, idén januártól ovis lesz. A brit óvodába ugyanis már 2 éves kortól járhatnak a gyerekek, és jellemzően 5 éves korukig maradnak ovisok.


Charlotte, azaz Sarolta 6 hónapos korában, egy hivatalos fotózáson

A kislány láthatóan készült a január 8-ai nagy eseményre, tündérien feszített kis piros kabátjában, ahogy az a királyi palota által megosztott fotókon is látható.



A képeket egyébként büszke anyukája, Katalin hercegnő készítette róla.



Sarolta hercegnőnek van egy bátyja is, György cambridge-i herceg - ő idén július 22-én tölti be az ötödik életévét, így ősztől lehet, hogy elkezdi az iskolát.

Forrás: Facebook/The Royal Family

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.01.09