Termékvisszahívás! Klórtartalmú tisztítószer maradványát találták egy bébiételben! - Ne add a kisbabádnak, vidd vissza az üzletbe

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Termékvisszahívás! Klórtartalmú tisztítószer maradványát találták egy bébiételben! - Ne add a kisbabádnak, vidd vissza az üzletbe A dm kivonja a forgalomból egyik bio gyümölcsös bébiételét, mert az ellenőrzés során az egyik üvegben klórtartalmú tisztítószer maradványait mutatták ki. Elővigyázatosságból a fenti lejárati idejű termékeket visszahívják az üzletekből. A dm kivonja a forgalomból egyik bio gyümölcsös bébiételét, mert az ellenőrzés során az egyik üvegben klórtartalmú tisztítószer maradványait mutatták ki. Elővigyázatosságból a fenti lejárati idejű termékeket visszahívják az üzletekből.

A kivont bébiétel adatai:
Név: dm babylove bio gyümölcs 4 hó, 190g eper-málna-alma
Lejárati dátum: 05.07.19

Klóros tisztítószert mutattak ki az üvegben
A termék ellenőrzése során az egyik üvegben klórtartalmú tisztítószer maradványait mutatták ki. Elővigyázatosságból a fenti lejárati idejű termékeket visszahívják az üzletekből.

A dm számára kiemelten fontos a biztonság és a minőség. Azokban az esetekben, ha laboratóriumi tesztek során felmerül, hogy a termék nem felel meg a dm magas minőségi követelményeknek, a termékeket az üzletlánc visszahívja a polcokról, és értesíti vásárlóit is.



Hogyan kerülhet klór az élelmiszerbe?
A klór az élelmiszerekben az előállítás során felhasznált klóros víz következményeként fordulhat elő. Az élelmiszer feldolgozásban a fertőtlenítéshez klóros vizet is használnak, az emberi szervezetre a magasabb klórtartalomnak hosszú távon káros hatásai lehetnek, áll az üzletlánc közleményében.

A dm nagyon sajnálja a történteket, vásárlóitól elnézést kér a kellemetlenség miatt.

Visszaveszik az árut
A termék egyéb lejáratú termékei nem érintettek. További kérdések esetén a dm Kft. ügyfélszolgálata áll rendelkezésre az alábbi telefonszámon 06 80/368-386 vagy emailben, az ugyfelszolgalat@dm.hu címen.

Forrás, fotó: www.dm-drogeriemarkt.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.01.10