Friss: Elfogták a csecsemőgyilkos pásztói anyát! - A nő megölte és a szemetes konténerek közé rejtette újszülött babáját

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Friss: Elfogták a csecsemőgyilkos pásztói anyát! - A nő megölte és a szemetes konténerek közé rejtette újszülött babáját Újszülött testrészt találtak Pásztón, a rendőrség emberölés miatt indított nyomozást. Már őrizetbe is vettek egy 34 éves nőt, aki a jelek szerint megszülte és feldarabolta kisbabáját. Újszülött testrészt találtak Pásztón, a rendőrség emberölés miatt nyomoz - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel, még kedden.

Csecsemő fejét találták meg
Nágel Tamás elmondta: a főkapitányságra január 8-án, hétfő este érkezett bejelentés arról, hogy Pásztón egy újszülött testrészét - egyes lapinformációk szerint a fejét - találták meg. A rendőrség megkezdte a nyomozást, a halálesetet szakértők bevonásával, büntetőeljárás keretében vizsgálják - tette hozzá.

Időközben őrizetbe vette a rendőrség azt a 34 éves pásztói nőt, aki a napokban szülte meg gyermekét, majd megölte az újszülöttet.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Nágel Tamás a szerdai közleményében felidézte, hogy hétfőn este állampolgári bejelentés érkezett a főkapitányságra, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg.

Egy 34 éves nőt vettek őrizetbe
Az ügyben ezután indítottak nyomozást, majd rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves helyi lakost - tette hozzá.
 
Nágel Tamás tájékoztatása szerint a jelenlegi adatok, valamint az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a nő a napokban szülte meg gyermekét, akit ezt követően megölt. A nőt őrizetbe vették és indítványozzák előzetes letartóztatását.

A Blikk úgy tudja, a háromgyermekes édesanya párkapcsolatban élt, és azért akarta eltitkolni a terhességet és a szülést, mert a kisbaba a szeretőjétől született. Párja a helyiek szerint nem is tudott arról, hogy az asszony babát vár.

Forrás: MTI, Blikk
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.01.10