Eltűnt egy 11 éves kislány! Kedd reggel elindult otthonról, és azóta nyoma veszett - A rendőrség a lakosság segítségét kéri

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Eltűnt egy 11 éves kislány! Kedd reggel elindult otthonról, és azóta nyoma veszett - A rendőrség a lakosság segítségét kéri A budaörsi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a Pilisszántóról eltűnt Mohácsi Amanda Rebeka megtalálásához. A kislány 2018. január 16-án reggel pilisszántói otthonából tűnt el. A rendőrség időközben sértetlenül megtalálta. A budaörsi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a Pilisszántóról eltűnt Mohácsi Amanda Rebeka megtalálásához.

FRISSÍTETT INFORMÁCIÓ! - A rendőrség közleménye

Ahogy arról korábban hírt adtunk, egy 11 éves kislány 2018. január 16-án reggel távozott pilisszántói otthonából ismeretlen helyre.
A Budaörsi Rendőrkapitányság körözési eljárást indított az ügyben, amelynek keretében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Célkörözési Csoportja 2018. január 17-én napközben Budapesten megtalálta a gyermeket.
A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés és a kislány meghallgatása alapján megállapították, hogy eltűnésének ideje alatt nem követtek el sérelmére semmilyen cselekményt, nem esett bántódása. A gyermek épségben, sértetlenül került elő.  

Korábbi híradásunk: 
A jelenlegi adatok szerint a kislány 2018. január 16-án reggel pilisszántói otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott magáról életjelet.

eltűntMit lehet tudni az eltűnt kislányról?
Mohácsi Amanda Rebeka 11 éves, 150 cm magas, arányosan telt testalkatú, haja barna színű, hullámos, derékig ér, szeme színe ugyancsak barna. Koránál idősebbnek néz ki, eltűnésekor vajszínű kapucnis kabátot és világos bakancsot viselt.

Kérik, hogy aki a kislányt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről bármit tud, az:
- jelentkezzen személyesen a budaörsi kapitányságon (Budaörs, Szabadság út 160. szám),
- vagy hívja a 06 23 505 400-as telefonszámot, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját (06-1-236-28-83)
- illetve tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80-555-111 „Telefontanún” vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

Forrás, fotó: police.hu

 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.01.17