Ezt a gombot nyomd meg a Facebookon, és figyeld, mi történik! - Így biztosan nem fogsz lemaradni a legfontosabb híreinkről

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ezt a gombot nyomd meg a Facebookon, és figyeld, mi történik! - Így biztosan nem fogsz lemaradni a legfontosabb híreinkről Ugye te sem szeretnél lemaradni a babavárást segítő cikkeinkről, gyermeknevelési tippjeinkről, szakértőink hasznos tanácsairól, nyereményjátékainkról vagy éppen szuper kreatívkodós ötleteinkről? Akkor végezd el ezt a pár lépést a Facebookon! Ugye te sem szeretnél lemaradni a babavárást segítő cikkeinkről, gyermeknevelési tippjeinkről, szakértőink hasznos tanácsairól, nyereményjátékainkról vagy éppen szuper kreatívkodós ötleteinkről? Akkor végezd el ezt a pár lépést a Facebookon, és minden cikkünkről időben értesülsz!

Mint bizonyára te is találkoztál már a hírrel, a Facebook megváltoztatta algoritmusát: ezentúl sokkal gyakrabban mutatja az ismerőseid posztjait, így azonban háttérbe szorulnak azoknak az oldalaknak a hírei, melyeket követsz. Ezért hiába próbáljuk hozzád eljuttatni a babavárással, szülőséggel, gyermekneveléssel, gyermek fejlődéssel kapcsolatban a legfrissebb írásainkat, ha azok elakadnak a Facebook labirintusában.

Hogy továbbra is rendszeresen olvashasd cikkeinket, néhány egyszerű beállítást érdemes eszközölnöd a Facebookon. Ne ijedj meg, leírni nehezebb, mint kivitelezni - az egész nem tart tovább fél percnél, sőt, van 5 másodperces beállítási ötletünk is!
 

Így állítsd be, hogy megkapd a Szülők Lapja cikkeit továbbra is 1. - a szupergyors, 5 másodperces változat


Menj be a Szülők Lapja Facebook-oldalára, majd a Követed menüt lenyitva nyomj rá a Megjelenítés elsőként gombra. Ha megjelent a kis pipa előtte, akkor készen is vagy!

facebook beállítások

 

Így állítsd be, hogy megkapd a Szülők Lapja cikkeit továbbra is 2. - a félperces változat


1. Először is, lép be a Facebookra, és keresd meg a Hírfolyam beállítások menüt.

Ezt több helyen is megtalálod - Kint, a Hírfolyamban, jobb oldalt fent, a kis nyilat lekattintva:



VAGY Ugyancsak a Hírfolyamban, a bal oldalon, a Hírfolyam 3 pöttyét lenyitva, a Beállítások szerkesztése gombot lekattintva:

facebook beállítások

VAGY Mobilon, a jobb oldalt fent elhelyezkedő 3 vonalat megnyomva, a legördülő menüben addig görgetve (elég alul van), amíg meg nem találod a Hírfolyam-beállítások menüt, és ezt lekattintva:

facebook beállítások

2. Kattints le ezt a bizonyos Hírfolyam beállításos gombot. Ekkor eljutsz egy olyan oldalra, ahol beállíthatod, a Facebook mely oldalaidat jelenítse meg elsőként - azaz melyeket helyezze előtérbe a Hírfolyamodban. Az elsőként megjelenők beállítása így néz ki asztali gépen/laptopon:

facebook beállítások

És így néz ki mobilon:

facebook beállítások
3. Nyomd meg a gombot, és a megjelenő oldalaid ikonjában válaszd ki a Szülők Lapját (ekkor megjelenik egy kis kék alapon fehér csillag a sarkában)

facebook beállítások

4. Ha végeztél, nyomd meg a Kész gombot! Mobilon is ugyanezt látod, de ott nincs Kész gomb, a csillagozást egyből menti a rendszer.

Reméljük, hogy továbbra is hűséges olvasónk maradsz és számíthatunk véleményedre a Facebook-posztjaink alatt is!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.02.16