Elképesztő fotókon örökíti meg családját ez a négygyermekes apuka - Ilyen képeket nem mindennap látsz!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Elképesztő fotókon örökíti meg családját ez a négygyermekes apuka - Ilyen képeket nem mindennap látsz! John Wilhelm nem egy átlagos apuka - a fotómániás édesapa imádja lefényképezni a gyermekeit és a feleségét, hogy aztán vicces vagy éppen elgondolkodtató képet alkosson velük, a Photoshop segítségével. Nézd meg te is! John Wilhelm nem egy átlagos apuka -  a fotómániás édesapa imádja lefényképezni a gyermekeit és a feleségét, hogy aztán vicces vagy éppen elgondolkodtató képet alkosson velük, a Photoshop segítségével.

Mint mondja, a fotózás mindig is az élete része volt, hiszen az apja - lelkes amatőr fotográfusként - minden eszközt begyűjtött otthonra, hogy minél professzionálisabban űzhesse szenvedélyét. Így a kisgyermek John kamerák, lencsék, házilag varrt fotóstáskák közt nőtt fel, tudta, mi az a sötétszoba és nem egy emlékezetes esküvőre kísérte el édesapját fotóssegédként.

Így természetes volt számára, hogy ő is fényképezéssel próbál szerencsét. Bár IT-s a szakmája, egyre jobban beleásta magát a fotózásba, mígnem 2011-ben úgy döntött, egy lépéssel továbbmegy, és megnézi, mire jut, ha a profi képmanipulálást is beveti. Elmélyedt a Photoshop és a 3D-ábrázolás rejtelmeiben, és most már meg is él abból, hogy a családjáról (feleségéről, továbbá 3 lányáról és kisfiáról) egyedi kompozíciókat gyárt. Képeit több alkalommal is felhasználták már magazinokban és egyre több hirdetésben is találkozni lehet velük.

Nézd meg te is a képeit!

1. Klotyóhercegnő



2. Kész a vacsi!



3. Pelikán-etetés



4. Súlytalanság



5. Apával a strandon



6. Kapd el, mint a kutyus!



7. Le a bébihájjal!



8. Hód-olatom!



9. Banánhajlító kisiparosok



10. Csillagtúra



11. Jóllaktam



12. Éjjeli találkozás



13. Hurokcsúszda



Forrás, fotók: Bored Panda

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.03.01