Arcon csapta a doktornő a 7 éves kisfiút, mert dühítette, hogy a kisgyerek nem engedi magát megvizsgálni

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Arcon csapta a doktornő a 7 éves kisfiút, mert dühítette, hogy a kisgyerek nem engedi magát megvizsgálni A kisfiú a fájdalomtól és a várakozástól hisztis volt, ami felbőszítette az orvosnőt: gorombáskodni kezdett vele, megszorította a karját és arcon is ütötte. Arcon ütötte és gorombán bánt egy kisgyermekkel egy doktornő, de már nem dolgozik az érintett rendelőben, adta hírül a Bors.

A lap információi szerint a hétéves Danikát a nagymamája vitte be a a csepeli Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat fül-orr-gégészeti részlegére, ahol hosszabb várakozás után jutottak be a doktornő rendelőjébe.



Mint azt a család barátja, Edina - aki szintén elkísérte őket a vizsgálatra - elmesélte, a kisfiúnak eleve rossz volt a közérzete a fájdalomtól, ezért már sírós-hisztizős állapotban került a doktornő elé. Ráadásul megijedt, amikor az orvos a fülvizsgálószerrel meg akarta nézni a fülét, így még inkább elszabadultak az érzelmei.

Bár próbálták megnyugtatni, nem nagyon sikerült. És ami még rosszabb, a vizsgáló doktornő is elveszítette a türelmét, hogy a hisztis kisgyermeket nem tudta megvizsgálni - amit a Danikát kísérő felnőttek meg is értettek volna, ám az orvos goromba stílusára ez sem lehet mentség.

A doktornő ugyanis magából kikelve azt mondta a kisfiúnak, hogy "nem vagy magadnál, hogy nem válaszolsz, degenerált vagy?", és a felnőtteket is ki akarta küldeni a vizsgálóból, holott ők nem hátráltatták a munkáját.

– Ezt követően megrángatta Danika jobb karját, megfogta az állát, és egy pici pofont is adott neki. Rettentően felháborodtunk, rendőrségi feljelentést és panaszt is tettünk – tette hozzá Edina, aki azt is elmondta, egy másik orvosnak sikerült megvizsgálnia Danikát, és megállapította, hogy középfülgyulladásban szenved.

A család úgy tudja, az esetet követően a doktornő már nem dolgozik az intézményben - ezt a lap munkatársainak is megerősítették.

Olvasd el ezt is!
Középfülgyulladás okai, tünetei, kezelése, szövődményei - Halláskárosodást is okozhat! »

Forrás: Bors
Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.03.23